Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

TechTrainee

Er du interessert i å få en unik innsikt i teknologibransjen? Da bør du søke på vår nye techtraineestilling!
18.02.2024

Som techtrainee vil du få unik erfaring fra å jobbe med teknologivirksomheter. TechTrainee ordningen er et samarbeid med teknologiselskapet Autostore.


Bull har et av landets fremste advokatmiljøer innen IT og teknologi. Advokatene våre er opptatt både av jussen og bransjen, og vi følger utviklingen tett. Jobben vår som advokater er å hjelpe selskaper som utvikler og bruker teknologien, med å høste fruktene.


Om stillingen

Hos oss i Bull får du jobbe med alt fra godt etablerte firmaer til oppstartsvirksomheter. Oppgavene kan spenne fra skyavtaler og databehandleravtaler til cybersikkerhet. Du blir en del av et sterkt fagmiljø som jobber med et bredt spekter av problemstillinger innen mange ulike bransjer.

Som techtrainee vil du bli utplassert hos Autostore 1-2 ganger i uken. Autostore er et unikt norsk teknologifirma som har utviklet robotsystem for vareplukking på lager, og dominerer verdensmarkedet på dette feltet. Selskapet er nå i en sterk ekspansjonsfase.  


Hvordan er det å være trainee hos Bull?

Som trainee hos oss får du en erfaren advokat som faglig veileder, og en yngre fadder som er en faglig og sosial sparringspartner gjennom oppholdet. Du følges tett opp underveis, med både midtveissamtaler og en avslutningssamtale hvor du også oppfordres til å komme med konkrete tilbakemeldinger til oss. Du har fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer nå du er hos oss. Stillingen er lønnet og varer normalt i fire uker.


Hvem kan søke?

Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår kan søke. 

Vi ser etter studenter som har en genuin interesse for teknologi og som stadig ønsker å lære noe nytt. Du liker å dele kompetanse med klienter og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater og motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy for å finne gode løsninger sammen. Du gleder deg over andres suksess og ønsker selv å bidra i et inkluderende og likestilt miljø. Du liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.


Søknadsfrist?

Frist for å søke som techtrainee for både Oslo og Bergen er søndagen etter gjennomført ALD Oslo; 18. februar 2024.


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Trine Haanes på e-post th@bull.no eller med Kristian Foss på e-post kf@bull.no.

Bull