Langevåg, Norge

Industrirørlegger

Bli en del av vår veksthistorie!
Løpende

Cflow utvikler, designer og produserer komplette fiskehåndteringssystemer til brønnbåter, fiskefartøy og prosess- og landanlegg. Vår fiskehåndteringsteknologi er i dag en av de mest brukte løsningene for lasting, lossing, kjøling og transport av levende fisk om bord i fartøy. I tillegg er vi i gang med prosjektering og leveranser til landbasert oppdrett der vi ser spennende utviklingsmuligheter og vekst fremover.

 

Cflow har ambisiøse planer om å styrke vår posisjon i eksisterende markeder og ta viktige skritt inn i nye markedsområder. Vårt mål er hele tiden å bidra til at fiskeri- og havbruksnæringen utvikles på en så god og forsvarlig måte, at vi kan gjøre det i lang tid fremover. Det er dette vi mener når vi sier at teknologien vår skal utvikles på naturens premisser.



Er du en erfaren industrirørlegger med kompetanse innen TIG-sveis og sveising av rustfritt ståI? 

Cflow søker nå en industrirørlegger til å bidra i utviklingen av våre rørsystemer beregnet for levende fisk. Som industrirørlegger i Cflow kreves det et stort ansvar for å sikre at våre systemer fungerer optimalt, og at de ivaretar strenge krav til hygiene og sikkerhet. 


Vi ser etter deg som har gode beslutningsevner, kan jobbe selvstendig og har en serviceorientert innstilling. Her blir du en del av et team med høy teknisk kompetanse, som samarbeider tett for å sikre suksess i prosjektene.



Arbeidsoppgaver:    

  • Produksjon og installasjon: Design, produksjon og installasjon av rørsystemer i rustfritt stål og plastmaterialer som er spesialtilpasset for transport av levende fisk. Systemene skal være hygieniske, effektive og sikre fiskenes velvære. 
  • Reparasjon og vedlikehold: Utfør reparasjoner og ombygging av eksisterende systemer både i våre lokaler og om bord på båter.      
  • Sikkerhet og kvalitet: Sørge for at alle installasjoner og reparasjoner oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder for å beskytte fisken og sikre systemets pålitelighet.      
  • Service og vedlikehold: Bistå med service og regelmessig vedlikehold av mekaniske installasjoner for å forhindre problemer og sikre langvarig drift.
  • Reise: Delta i reisevirksomhet for å installere og vedlikeholde systemer om bord på båter og ved andre anlegg, både nasjonalt og internasjonalt.



Kvalifikasjoner, erfaring og egenskaper vi ser for oss at du har:

  • Fagbrev som industrirørlegger, eller tilsvarende relevant erfaring.        
  • Løsningsorientert: Evne til å identifisere og løse problemer proaktivt, og finne kreative løsninger på komplekse utfordringer.      
  • Teamarbeid og selvstendighet: Evne til å jobbe både selvstendig og som en del av et team, med en sterk arbeidsmoral og vilje til å bidra til et positivt arbeidsmiljø.      
  • Språkferdigheter: Behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.      
  • Førerkort klasse B: For å kunne reise til ulike arbeidssteder og prosjekter.



Hos oss kan du forvente:

  • En anledning til å være med å påvirke i verdens fremste teknologimiljø for fiskehåndtering
  • Et inkluderende og godt arbeidsmiljø
  • Et faglig sterkt miljø med fokus på utvikling av den enkelte, blant annet gjennom Cflow Academy opplæringsprogram
  • Gode muligheter for personlig utvikling

 

Ved eventuelle spørsmål om stillingen kan du henvende deg til Service Manager, Thorbjørn Nybø: +47 911 60 918 / thorbjorn.nybo@cflow.com

 

Søk på stillingen ved å sende CV og en kort søknadstekst gjennom lenken nederst på siden.


Søknadsfrist: Snarest

Varighet: Fast - 100%

Antall stillinger: 2

 

Vil du vite mer om Cflow som arbeidsplass? 

Les hvordan vår kollega Tor-Erik Vadset vil beskrive arbeidsmiljøet på Cflow: -Mer fokus på folk og mindre på prosess 

Cflow

Cflow har siden oppstarten i 2002 tidoblet antall medarbeidere og består nå av rundt 120 ansatte. Hovedkontoret ligger i Langevåg, et steinkast over fjorden fra Ålesund. Vi har avdelingskontor i Chile.


Vi er konstant på utkikk etter medarbeidere som kan tilføre noe med sin kompetanse, og samtidig er vi opptatt av å bygge gode team og en sterk kultur. Vi har vokst en god stund, men det er mye arbeid som gjenstår. Hvis du trives i et variert og dynamisk arbeidsmiljø, kan Cflow være arbeidsplassen for deg.