Christiania Belysning

Vi er belysningsspesialister og jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem.
Godt lys hjemme handler ikke om en lampe alene, men om samspill. Det er en totalpakke av alle lampene i rommet, plasseringen av dem og hvilken lyspære du velger. De rådene får du hos oss. I Christiania Belysning møter du kompetente og engasjerte medarbeidere, og finner lamper og lyspærer som er nøye utvalgt basert på kundebehov, kvalitet og tidsriktig design. Vi har de gode basisproduktene, men også smykkene som gir deg det lille ekstra hjemme, og vi fører flere internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Le Klint og Gubi. Hos oss skal det være enkelt for deg å finne det du trenger. Belysning er et komplisert fag, men det er det vår jobb å kunne. Du kommer med behovet, vi vil gi deg løsningen!

Nøkkeltall

17
Fysiske butikker
1
Nettbutikk
Ca 100
Ansatte

Fordeler hos oss

Kompetente og engasjerte medarbeidere
Vår ambisjon er at alle som jobber hos oss skal føle seg ivaretatt og utfordret, både faglig og menneskelig. Felles for alle som jobber i CB er lidenskapen for god og riktig belysning. Om du ikke er belysningsnerd i utgangspunktet blir du raskt smittet av engasjementet fra kollegaer. Vi har fageksperter med over 15 års erfaring i flere butikker, og som kan briljere med kundeservice på øverste hylle.
Kurs og Sertifisering
Våre ansatte får god opplæring og blir sertifisert i lyskilder, lamper og spotskinnebelysning. Alle som jobber hos oss skal kunne gjennomføre gode rådgivende kundemøter og det er viktig at du som ansatt føler deg trygg og kompetent i møtet med kunden.
Gode utviklingsmuligheter
Ønsker du utvikle deg videre innen belysning og handel, oppmuntrer vi ansatte til å søke på stillinger internt. Vi har flere som har tatt steget videre til NK eller butikkleder med god støtte fra servicekontoret.

Om oss

Christiania Belysning ble etablert i 1989 og er i dag godt etablert som faghandel innen belysning med 17 butikker, en nettbutikk og en digital lysplanleggingstjeneste. Christiania Belysning er en norskeid kjede med fokus på kvalitet i alle ledd. Hos oss finner du et bredt utvalg lamper, fra designlamper i nordisk stil til funksjonelle spotskinner og klassiske kvalitetslamper. Christiania Belysning er på en spennende endringsreise, der vi har jobbet mye med uttrykk i butikk og på nett, digitalisering, sortiment og lagerstyring. Vi fortsetter denne reisen mot å gjøre belysning enkelt med stø kurs.


Christiania Belysning har de siste årene vært gjennom en stor endring og har etablert oss som belysningsspesialisten i det norske markedet. CB hadde en omsetning på ca 140 millioner med et driftsresultat (EBITA) på drøye 11 millioner i 2

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS