Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Deltidsselger CC Vest

Er du en potensiell superselger med interessere for interiør & design og ønske om å lære deg belysning?
09.10.2023

Vi håper du har lyst til å bli vår nye deltidsansatt på Christiania Belysning på CC Vest på Lysaker. Vårt flotte CC Vest team søker nå etter sin nye kollega.


Vi trenger deg som har mulighet for å jobbe annenhver lørdag og helst 1-2 (kvelds)vakter pr. uke som tilsvarer ca en 10% stilling. Arbeidsmengde varierer med sesong. Høst og Jul våre travleste perioder.

Vi er på jakt etter deg som er glad i å skape gode kundemøter, trigges av salg, har interesse for interiør og design, og ønsker å lære mye om god og riktig belysning.


Riktig lys påvirker både trivsel og helse. Vår visjon er å gjøre det enkelt å kjøpe belysning

Som butikkmedarbeider i Christiania Belysning skal du hjelpe våre kunder med å skape funksjonell og stemningsfull belysning hjemme. Med faglig trygghet gjør du det enkelt for kunden å velge riktige lyskilder og lamper.


Alle som jobber hos oss må kunne mye om lamper, lyskilder og hvordan skape riktig belysning i hele rommet. Du vil være en del av et dyktig team og du vil få mye opplæring. Mye av kunnskapen må du tilegne deg selv via vår opplæringsapp Motimate, og noe vil du få opplæring i av dine kollegaer i butikk.


Vi tror du er en nysgjerrig, lærevillig og utadvendt person som proaktivt tar kontakt med kunder for å gi det aller beste rådgivende kundemøtet.

Belysning er et fag og du vil få tilgang til kompetanse, men du må selv ønske å lære og ta ansvar for egen læring.


Vi søker deg som:

  • Er genuint opptatt av interiør og effekten av god belysning. Kanskje studerer du noe innen disse fagene og ønsker en ekstrajobb?
  • Har et ønske om å lære og utvikle deg innenfor belysning 
  • Liker å jobbe i salg og servicebransjen og har lett for å ta kontakt med kunder
  • Motiveres av å utvikle deg faglig, og hver dag bli litt bedre enn du var i går
  • Er over 20 år


Vi tilbyr:

  • Et faglig sterkt miljø med gode kollegaer i butikk og på servicekontoret
  • Faglig opplæringsprogram med karrieremuligheter 
  • Personalrabatt på våre varer
  • konkurransedyktig lønn


Vi ser frem til å motta din søknad!

Christiania Belysning

Christiania Belysning ble etablert i 1989 og er i dag godt etablert som faghandel innen belysning med 17 butikker, en nettbutikk og en digital lysplanleggingstjeneste. Christiania Belysning er en norskeid kjede med fokus på kvalitet i alle ledd. Hos oss finner du et bredt utvalg lamper, fra designlamper i nordisk stil til funksjonelle spotskinner og klassiske kvalitetslamper. Christiania Belysning er på en spennende endringsreise, der vi har jobbet mye med uttrykk i butikk og på nett, digitalisering, sortiment og lagerstyring. Vi fortsetter denne reisen mot å gjøre belysning enkelt med stø kurs.


Christiania Belysning har de siste årene vært gjennom en stor endring og har etablert oss som belysningsspesialisten i det norske markedet. CB hadde en omsetning på ca 140 millioner med et driftsresultat (EBITA) på drøye 11 millioner i 2