Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Ski, Norge

Butikkleder søkes til Christiania Belysning Ski

Er du vår nye butikkleder og belysningsspesialist på Ski Storsenter
Søk snarest
31.08.2024

Vi er på jakt etter ny butikkleder til vår flotte butikk på Ski Storsenter

Du må ha stor interesse for belysningsfaget med ønske om en lederoppgave og karriere innen belysning.

Ski er i en vekstperiode, og du må være motivert for en oppgave som innebærer mye utvikling og satsning i området rundt Ski.


Som butikkleder i Christiania Belysning på Ski har du ansvaret for at teamet i butikken lykkes med å hjelpe våre kunder med å skape funksjonell og stemningsfull belysning hjemme. Gjennom gode lederegenskaper sørger du for å bygge god fagkunnskap i ditt team som skaper gode salg gjennom trygget og motivasjon. Målet er å alltid levere gode kundemøter i butikken som gjør det enkelt for kunden å velge riktige lyskilder og lamper. Samtidig skal du i samarbeid med Servicekontoret og senterets markedsavdeling bygge god kjennskap og økt trafikk til butikkens lokaler og tjenester.


Alle som jobber hos oss må kunne mye om riktig belysning av rom, lamper og lyskilder. Du vil være sentral i ledelse og opplæring av ditt team og derfor være motivert for å lære deg mye om lamper og belysning. Noe må du tilegne deg selv via vår opplæringsapp Motimate, og noe vil du få opplæring i fra butikkledere i andre butikker og fra servicekontoret. 


Christiania Belysning har et stort utvalg av anerkjente designmerker, som Louis Poulsen, Le Klint, Flos, Secto og &Tradition. I tillegg tilbyr vi grunnbelysningsløsninger av høy kvalitet i tillegg til et rimeligere utvalg belysning. Kort fortalt er kompetanse, kvalitetog god service noe vi er stolte av, og et løfte vi gir våre kunder.


For å lykkes som butikkleder ønsker vi at du har erfaring fra lignende roller innenfor rådgivning, salg og service, men viktigst; du er genuint opptatt av å skape gode kundemøter – hver gang. Belysning er et fag og du må selv ønske å lære og ta ansvar for egen læring.


Vi søker deg som:

  • Drives av å levere gode salgsresultater, og har en god forståelse av kommersiell retail innen faghandelkategorien.
  • Har erfaring fra ledelse og personalutvikling.
  • Er motivert for å lære seg belysningsfaget.
  • Liker å jobbe i en faghandel, og bygge faglige sterke team.
  • Er en utadvendt og dyktig relasjonsbygger som drives av å skape salg gjennom gode kundemøter
  • Motiveres av å utvikle deg faglig, og hver dag bli litt bedre enn du var i går


Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser 
  • Faglig opplæringsprogram med karrieremuligheter 
  • Bonusordning knyttett til resultatoppnåelse
  • Gode personalrabatter
  • Et faglig sterkt miljø med gode kollegaer i butikk og på servicekontoret


Vi ser frem til å motta din søknad.

Hilsen oss i Christiania Belysning

Fordeler hos oss

Kompetente og engasjerte medarbeidere
Vår ambisjon er at alle som jobber hos oss skal føle seg ivaretatt og utfordret, både faglig og menneskelig. Felles for alle som jobber i CB er lidenskapen for god og riktig belysning. Om du ikke er belysningsnerd i utgangspunktet blir du raskt smittet av engasjementet fra kollegaer. Vi har fageksperter med over 15 års erfaring i flere butikker, og som kan briljere med kundeservice på øverste hylle.
Kurs og Sertifisering
Våre ansatte får god opplæring og blir sertifisert i lyskilder, lamper og spotskinnebelysning. Alle som jobber hos oss skal kunne gjennomføre gode rådgivende kundemøter og det er viktig at du som ansatt føler deg trygg og kompetent i møtet med kunden.
Gode utviklingsmuligheter
Ønsker du utvikle deg videre innen belysning og handel, oppmuntrer vi ansatte til å søke på stillinger internt. Vi har flere som har tatt steget videre til NK eller butikkleder med god støtte fra servicekontoret.

Christiania Belysning

Christiania Belysning ble etablert i 1989 og er i dag godt etablert som faghandel innen belysning med 15 butikker, en nettbutikk og en digital lysplanleggingstjeneste. Christiania Belysning er en norskeid kjede med fokus på kvalitet i alle ledd. Hos oss finner du et bredt utvalg lamper, fra designlamper i nordisk stil til funksjonelle spotskinner og klassiske kvalitetslamper. Christiania Belysning er på en spennende endringsreise, der vi har jobbet mye med uttrykk i butikk og på nett, digitalisering, sortiment og lagerstyring. Vi fortsetter denne reisen mot å gjøre belysning enkelt med stø kurs.


Christiania Belysning har de siste årene vært gjennom en stor endring og har etablert oss som belysningsspesialisten i det norske markedet.