Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Moss, Norge

Lagermedarbeider (sesong)

Vil du jobbe på lager med vårt veldig hyggelige team i Moss?
Søk snarest
06.09.2024

Vårt Team i Moss består av tre avdelinger, butikk, kundeservice og lager. Nå er vi på utkikk etter en sesongarbeider på vårt nettbutikklager! Du ansettes i en snittberegnet 70% stilling, med varighet fra september og ut 2024, med mulighet for forlengelse ut februar. Arbeidstiden er på dagtid 8-16 og fortrinnsvis ukedager.


Dine hovedarbeidsoppgaver vil være:

  • Varemottak
  • Vareplassering
  • Plukking og pakking av kundeordre
  • Lagerrydding


Tidligere erfaring med lagerarbeid er ikke nødvendig, men vi søker deg som:

  • Er over 18 år
  • Er selvdreven og initiativrik
  • Er interessert i å lære deg et nytt dataverktøy


Høres dette ut som noe for deg så tilbyr vi lønn etter tariff og et veldig hyggelig arbeidsmiljø. Aktuelle kandidater blir vurdert forløpende.


Har du spørsmål til stillingen kan disse rettes til Morten Grønli/900 25 755

Fordeler hos oss

Kompetente og engasjerte medarbeidere
Vår ambisjon er at alle som jobber hos oss skal føle seg ivaretatt og utfordret, både faglig og menneskelig. Felles for alle som jobber i CB er lidenskapen for god og riktig belysning. Om du ikke er belysningsnerd i utgangspunktet blir du raskt smittet av engasjementet fra kollegaer. Vi har fageksperter med over 15 års erfaring i flere butikker, og som kan briljere med kundeservice på øverste hylle.
Kurs og Sertifisering
Våre ansatte får god opplæring og blir sertifisert i lyskilder, lamper og spotskinnebelysning. Alle som jobber hos oss skal kunne gjennomføre gode rådgivende kundemøter og det er viktig at du som ansatt føler deg trygg og kompetent i møtet med kunden.
Gode utviklingsmuligheter
Ønsker du utvikle deg videre innen belysning og handel, oppmuntrer vi ansatte til å søke på stillinger internt. Vi har flere som har tatt steget videre til NK eller butikkleder med god støtte fra servicekontoret.

Christiania Belysning

Christiania Belysning ble etablert i 1989 og er i dag godt etablert som faghandel innen belysning med 15 butikker, en nettbutikk og en digital lysplanleggingstjeneste. Christiania Belysning er en norskeid kjede med fokus på kvalitet i alle ledd. Hos oss finner du et bredt utvalg lamper, fra designlamper i nordisk stil til funksjonelle spotskinner og klassiske kvalitetslamper. Christiania Belysning er på en spennende endringsreise, der vi har jobbet mye med uttrykk i butikk og på nett, digitalisering, sortiment og lagerstyring. Vi fortsetter denne reisen mot å gjøre belysning enkelt med stø kurs.


Christiania Belysning har de siste årene vært gjennom en stor endring og har etablert oss som belysningsspesialisten i det norske markedet.