no
no
en

Skriveplass

Skal du skrive 30 studiepoengs masteroppgave?
FRONT.POSITION.ONGOING

CLP tilbyr hvert halvår skriveplass med stipend til en student som skal skrive 30 studiepoengs masteroppgave. I skriveperioden får du egen kontorplass og tilgang til våre støttefunksjoner. Vi tilbyr også veileder blant våre advokater i tillegg til veilederen som tilbys fra universitetet, som vil kunne bistå med relevant kunnskap og erfaring under skriveprosessen.

Skriveplass og stipend tildeles fortrinnsvis studenter som ønsker å skrive masteroppgave innenfor ett av våre kjerneområder.

Vi ser etter deg som har fullført tredje studieår, har interesse for våre kjerneområder og kan vise til solide faglige resultater.

CLP

Fordi det er forskjell på mennesker, er det forskjell på advokater – og advokatfirmaer. CLP er et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

Vi mener at de beste resultatene kommer når vi jobber tett sammen med kundene våre. Vi er overbevist om at dette gjør CLP bedre rustet til å bistå våre oppdragsgivere i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

Vi er om lag 45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom, Tvisteløsning og Teknologi/IPR. Corporate-området vårt omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity og Retail

Våre kunder er norske og utenlandske næringsdrivende og investorer. CLP har et stort nettverk i Norge og utlandet.

CLP rangerer høyt i flere nasjonale og internasjonale kåringer.

Det er lønnsomt å samarbeide med CLP.