Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Måløy, Norge
Stryn, Norge

Regnskapsfører

Ønsker du å bli en del av et sjømatkonsern i vekst?
Søk snarest

Om arbeidsgiver:

Coast Corporate Services AS er et Autorisert Regnskapsførerselskap eid av Coast Seafood AS, som leverer konserntjenester til selskap i Coast Seafood konsernet. 

 

Coast Seafood er et sjømatkonsern som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter. Vi tilbyr i dag en rekke sjømatprodukter av høy kvalitet til 400 kunder i 80 land verden rundt. Hvert år eksporterer vi 100 000 tonn sjømat fra Norge, som tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag.  


Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

 

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.


Om stillingen:

I takt med at Coast Seafood konsernet vokser, ønsker Coast Corporate Services å styrke teamet sitt med en regnskapsfører. Selskapet håndterer regnskapsføring og analyser på økonomiområdet for datterselskap i konsernet. Stillingen rapporterer til Teamleder og virksomheten rapporterer til konsern CFO.


Vi ser etter en regnskapsfører som kan jobbe systematisk og selvstendig med kundefordringer, bank og regnskap. Relevant erfaring og utdanning er positivt, men det viktigste for denne stillingen er ønske og evne til å jobbe nøyaktig og effektivt. Den rette kandidaten må samtidig være en lagspiller og bidra til at selskapet som helhet leverer best mulig service og kvalitet for sine kunder. Som regnskapsfører hos oss har vi færre selskap å fokusere på, men større involvering i drift, lønnsomhet og løpende utvikling. For å få til dette legger vi vekt på gode kommunikasjon- og fremstillingsevner. For den rette kandidaten kan vi tilby en fleksibel stilling med gode utviklingsmuligheter. 


Ansvar og arbeidsoppgaver

Stillingens innhold vil kunne tilpasses den enkelte kandidatens kompetanse og ønsker. Aktuelle oppgaver:

• Daglig oppfølging av inn- og utbetalinger

• Oppfølging og avstemming av factoring

• Oppfølging av kundefordringer

• Avstemming og kontrolloppgaver

• Regnskapsoppgaver som tilpasses kompetanse og erfaring

• Oppfølging av lønnsomhet

• Bistå i løsning av regnskapsfaglige problemstillinger

• Diverse forefallende regnskapsoppgaver


Ønskede kvalifikasjoner:

• Ønskelig med utdannelse innen regnskap, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

• Erfaring fra regnskap er en fordel

• Kjennskap til sjømat- og/eller logistikkvirksomheter er en fordel

• Erfaring med regnskapsprogrammene Microsoft Dynamics NAV (Navision) og PowerOffice er en fordel

• Generelt gode IT kunnskaper, spesielt Excel

• Gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Øvrig informasjon:

Stillingen er tilknyttet hovedkontoret til Coast Seafood konsernet i Måløy, men kan også ha kontorsted Stryn. Coast konsernet har i dag ansatte fra hele Nordfjord tilknyttet kontoret og vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag som kombinerer hjemmekontor og fysisk tilstedeværelse. 

Tiltredelse snarest. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som vil stå i forhold til arbeidsoppgaver og ansvar. Selskapet har gode pensjons -og forsikringsvilkår. 


Søknadsfrist: Snarest

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.