Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Business Controller

Bo i Nordfjord og jobbe med økonomi i et internasjonalt sjømatkonsern?
Søk snarest
28.01.2024

Ønsker du nye utfordringer innen økonomi i Nordfjord? I Coast Seafood kan vi tilby interessante muligheter i vårt konsernøkonomiteam. Vi er i dag 15 økonomiansatte som jobber med varierte oppgaver fra regnskap og skatt til controlling, prosjektstyring og forretningsutvikling. Coast Seafood er i dag involvert i hele verdikjeden med vekt på salg, markedsføring, eksport, videreforedling og logistikk. Økonomiteamet jobber med alle selskapene i konsernet og de ansatte får derfor en bred eksponering som sikrer både faglig og personlig utvikling.


Vår erfaring viser at ansatte hos oss ønsker å møtes til faglig sparring og sosialt nettverk på kontoret, men samtidig bruke hjemmekontor for å få en god balanse mellom arbeid og fritid. Coast har derfor de siste årene etablert nye, gode kontorløsninger i Måløy, Stryn og Bergen kombinert med fleksible hjemmekontorordninger. Økonomiteamet har ansatte fra Måløy, Eid og Stryn. De ansatte setter pris på de gode bo- og levekvalitetene i Nordfjord, samtidig som de jobber i et profesjonelt og internasjonalt miljø der de får brukt utdanningen og erfaringen sin og har muligheter for spesialisering og karriereutvikling. Sjømatnæringen har en sterk posisjon i dag, men er likevel under stadig utvikling og vi trenger påfyll av kompetanse for å gjøre den til en langsiktig og bærekraftig næring.


Konkret nå trenger vi å styrke teamet med en ansatt som kan fokusere på økonomiplanlegging, analyse og beslutningsgrunnlag, spesielt for videreforedlingsvirksomheten vår. Utover dette ønsker vi å være åpne i forhold til ønsket kompetanse og erfaring, da vi har mange muligheter og er i stadig endring. Det viktigste for oss er at de ansatte trives og har interesse og engasjement for arbeidet. 


Hvis du er interessert i å vite mer om mulighetene hos oss må du gjerne ta kontakt med økonomisjef Jan Fjellkårstad (jan@coast.no) eller sende inn en søknad.


 

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.