Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Logistikkdirektør

Ønsker du å utvikle effektive og bærekraftige logistikkløsninger i en internasjonal virksomhet?
17.04.2024

Coast Seafood er et sjømatkonsern i stor vekst og med mange interessante muligheter. Vi søker nå etter en ny Logistikkdirektør. Stillingen blir en del av konsernledelsen, da en utfører logistikk tjenester for flere av selskapene i gruppen.


Vi er i dag 20 ansatte i logistikk og service teamene som håndterer logistikk og transporttjenester for alle salgsselskapene i konsernet. Logistikkteamet har et stort spekter av oppgaver fra fakturering og tolldeklarering, til planlegging og tilrettelegging for lagring og transport av varer via bil, fly og sjø. De ansatte får dermed en bred eksponering som sikrer både faglig og personlig utvikling. 


Vi søker nå en engasjert og forretningsorientert Logistikkdirektør som er sterk både operasjonelt og strategisk innenfor sitt område. Stillingen utgjør en sentral posisjon i selskapet og rapporterer til administrerende direktør. Du vil ha stor mulighet til å bidra til videre vekst og får en selvstendig rolle med betydelig påvirkningskraft. Som Logistikkdirektør har du lederansvar for erfarne teamledere og medarbeidere som håndterer volum på ca. 100 000 tonn fersk og frossen fisk pr år. Vi søker deg som ønsker å bidra aktivt til utvikling og nytenking rundt fremtidens logistikk i en av Norges største bransjer. Coast Seafood er ekspansive, innovative og tenker nytt i hele logistikk-kjeden. Vi har mange muligheter og er i stadig endring. Det er viktig for oss er at de ansatte trives og har interesse og engasjement for arbeidet. 


Vår erfaring viser at ansatte hos oss ønsker å møtes til faglig sparring og sosialt nettverk på kontoret, men har samtidig anledning å bruke hjemmekontor for å få en god balanse mellom arbeid og fritid. Coast har derfor de siste årene etablert nye, gode kontorløsninger i Måløy, Stryn og Bergen kombinert med fleksible hjemmekontorordninger. De ansatte setter pris på de gode bo- og levekvalitetene i Nordfjord, samtidig som de jobber i et profesjonelt og internasjonalt miljø der de får brukt utdanningen og erfaringen sin og har muligheter for spesialisering og karriereutvikling. Sjømatnæringen har en sterk posisjon i dag, men er likevel under stadig utvikling og vi trenger påfyll av kompetanse for å gjøre den til en langsiktig og bærekraftig næring. 


Hvis du er interessert i å vite mer om mulighetene hos oss må du gjerne ta kontakt med adm.dir. Sverre Søraa (sverre@coast.no). Søknad sendes inn via søknadsknappen eller via vår hjemmeside.

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.