Logistics Representative

Bo i Nordfjord og jobbe med Logistikk i et internasjonalt sjømatkonsern?
14.07.2024

Ønsker du nye utfordringer innen logistikk i Nordfjord? I Coast Seafood kan vi tilby interessante muligheter i vårt konsernlogistikkteam. Vi er i dag 20 ansatte i logistikk og service teamene som håndterer logistikk og transporttjenester for alle salgsselskapene i konsernet. Logistikkteamet har et stort spekter av oppgaver fra fakturering og tolldeklarering, til planlegging og tilrettelegging for lagring og transport av varer via bil, fly og sjø. De ansatte får dermed en bred eksponering som sikrer både faglig og personlig utvikling. 


Vår erfaring viser at ansatte hos oss ønsker å møtes til faglig sparring og sosialt nettverk på kontoret, men samtidig bruke hjemmekontor for å få en god balanse mellom arbeid og fritid. Coast har derfor de siste årene etablert nye, gode kontorløsninger i Måløy, Stryn, Haugesund, Gardermoen og Bergen kombinert med fleksible hjemmekontorordninger. Logistikkteamet har ansatte fra Måløy og Stryn. De ansatte setter pris på de gode bo- og levekvalitetene i Nordfjord, samtidig som de jobber i et profesjonelt og internasjonalt miljø der de får brukt utdanningen og erfaringen sin og har muligheter for spesialisering og karriereutvikling. Sjømatnæringen har en sterk posisjon i dag, men er likevel under stadig utvikling og vi trenger påfyll av kompetanse for å gjøre den til en langsiktig og bærekraftig næring. 


Vi søker deg som er en strukturert problemløser med gode evner til å holde kontroll på parallelle prosesser samtidig. Du setter pris på en hektisk arbeidshverdag, og har evnen til å holde fokus og være nøyaktig selv når det skjer uforutsette endringer. Videre er du serviceinnstilt og har gode kommunikasjonsevner. Du vil være en del av et stort nettverk i bransjen gjennom utstrakt dialog og samarbeid med flere parter i leveringskjeden både nasjonalt og internasjonalt. Det er en forutsetning at du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. Coast Seafood er langt fremme når det kommer til digitale løsninger. Det er en fordel om du har god forståelse av digitale sammenhenger og elektronisk utveksling av data. Det er en fordel med relevant høyere utdanning (eksempelvis innen logistikk, SCM eller administrasjon og ledelse) eller erfaring i forhold til tiltenkte arbeidsoppgaver.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Prognosearbeid - Oppfølging og dialog mellom avdelingene
  • Ordrestyring og utarbeide pakkeinstrukser - Oppfølging og dialog med pakkeri
  • Transport booking med fokus på fraktrater og riktige ledetider
  • Sikre transportkapasitet innenfor Fly, Bil og Sjøfrakt 
  • Registrering og vedlikehold av data i ERP- og CRM-system i henhold til selskapets rutiner
  • Samhandling og koordinering mot avdelinger internt
  • Utstrakt dialog og koordinering mot våre eksterne aktører
  • Oppfølging av leveranser og sikre god informasjonsflyt til berørte parter gjennom leverings kjeden


Vi kan tilby deg:

  • God oppfølging fra erfarne ledere og medarbeidere
  • En spennende arbeidshverdag med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere
  • Et arbeidsmiljø som verdsetter godt teamarbeid og direkte tilbakemeldinger
  • Et inkluderende og livlig sosialt miljø
  • Gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår
  • Å være en del av et sjømatkonsern i vekst i en spennende, fremtidsrettet bransje


Søknadsfrist: 14. juli


Hvis du er interessert i å vite mer om mulighetene hos oss må du gjerne ta kontakt med Frode (se nedenfor) eller sende inn en søknad.


Kontaktperson:

Frode Melsether, Director of Logistics

Tlf: 911 63 717

e-post: frode@coast.no


Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.