Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

ESG Manager - 1. års vikariat

Internasjonalt sjømatkonsern søker ESG Manager
04.08.2024

Coast Seafood er en ledende og fremtidsrettet sjømatbedrift, med et økende fokus på bærekraftig praksis og innovasjon. Vårt mål er å levere sjømat av høy kvalitet til markeder over hele verden, samtidig som vi vil ivareta miljøet og samfunnene vi opererer i. 


Vår ESG Manager skal ut i permisjon ett års tid og vi søker en dyktig vikar som kan ivareta og videreutvikle vårt arbeid innen miljø, sosiale forhold og selskapsstyring (ESG).


Vår erfaring viser at ansatte hos oss ønsker å møtes til faglig sparring og sosialt nettverk på kontoret, men samtidig bruke hjemmekontor for å få en god balanse mellom arbeid og fritid. Coast har derfor de siste årene etablert nye, gode kontorløsninger i Måløy, Stryn, Haugesund, Gardermoen og Bergen kombinert med fleksible hjemmekontorordninger. De ansatte setter pris på de gode bo- og levekvalitetene i Nordfjord, samtidig som de jobber i et profesjonelt og internasjonalt miljø der de får brukt utdanningen og erfaringen sin og har muligheter for spesialisering og karriereutvikling. Sjømatnæringen har en sterk posisjon i dag, men er likevel under stadig utvikling og vi trenger påfyll av kompetanse for å gjøre den til en langsiktig og bærekraftig næring. 

Som ESG Manager vil du ha en nøkkelrolle i å utvikle og implementere vår ESG-strategi. Vår ESG Manager rapporterer til Group CFO. Stillingen jobber med alle selskapene i konsernet i Norge, Danmark og Tyskland og den ansatte får derfor en bred eksponering som sikrer både faglig og personlig utvikling. 


Dine hovedoppgaver vil inkludere:

• Rammeverk og risikoanalyser: Ansvarlig for at konsernet arbeider etter et godt fundamentert ESG rammeverk som tilfredsstiller de lover, regler og standarder selskapet står overfor. Samtidig jobbe med risikoanalyser som sørger for at konsernet fokuserer på riktige områder. 

• Rapportering: Overvåke, evaluere, oppdatere og rapportere ESG-resultater til ledelsen og eksterne interessenter.

• ESG prosjektleder: Følge opp handlingsplaner og lede prosjekt relatert til ESG.  

• Kommunikasjon og ressursperson: Kommunisere våre standarder og tiltak for å øke forståelsen for ESG arbeidet.


Kvalifikasjoner:

• Høyere utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå eksempelvis innen bærekraft, naturvitenskap, økonomi eller samfunnsvitenskap. 

• Erfaring fra arbeid innen ESG, prosjektledelse og internkontroll er en fordel

• Kjennskap til klima- og miljøstandarder

• Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig


Vi kan tilby deg:

• En spennende og utfordrende stilling i en fremtidsrettet bedrift med store ambisjoner innen bærekraft.

• Høy læringskurve med mulighet for profesjonell utvikling. 

• Et dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og gode muligheter for å påvirke vår ESG-strategi.

• Mulighet til å utvikle seg innenfor prosjektledelse.


Arbeidssted: Måløy, men fleksible ordninger i forhold til hjemmekontor og bruk av Coast-kontoret i Stryn.

Frist: 4. august

Søknad: via CVideo


Kontakt: Line Søraa, ESG Manager

Tlf: 46891230, 

Epost: line@coast.no

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 900 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund, samt datterselskap på Sotra, i Tromsø, Oslo, Kolding (Danmark), Handewitt (Tyskland) og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.