no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Service Representative

Ønsker du å bli en del av serviceteamet i et sjømatkonsern i vekst?
FRONT.POSITION.ASAP
15.11.2021

Om stillingen:

Vi søker deg som brenner for å skape struktur og forutsigbarhet i en bransje med mange aktører, transaksjoner og uforutsette hendelser. Du vil bli en viktig del av maskineriet for å sikre riktig informasjonsflyt gjennom verdikjeden, og bidra til betjeningen av 100 000 tonn sjømat som årlig blir eksportert gjennom Coast Seafood.

 

Vi søker etter deg som er konsentrert og nøyaktig og liker å jobbe med tall. Du setter pris på en hektisk arbeidshverdag, og har evnen til å omstille deg raskt når det skjer endringer. Videre er du imøtekommende og serviceinnstilt med stå-på-vilje og gode kommunikasjonsevner. Det er en forutsetning at du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig, og at du vil jobbe med elektronisk datahåndtering.

 

Stillingen er ved vårt hovedkontor i Måløy. Vi tilbyr mulighet for å jobbe fra hjemmekontor deler av arbeidstiden.

 

Arbeidsoppgaver:

·      Registrering og vedlikehold av data i henhold til selskapets gjeldende rutiner

·      Registrering av fisk etter hvert som slaktene er ferdige

·      Kommunikasjon mot pakkeri og transportører

·      Samhandling og koordinering mot avdelinger internt

·      Støttefunksjon på dokumenthåndtering, herunder oversikt over myndighetskrav, kundekrav og oppfølging av betalingsbetingelser

·      Utstede påkrevde spesialdokumenter per frysordre

·      Stillingen kan medføre noe BackOffice i tillegg til ovenfornevnte oppgaver, som kostnads- og fakturakontroll og sentralbordhenvendelser

 

Vi kan tilby deg:

·      God opplæring og oppfølging fra erfarne ledere og medarbeidere

·      Et arbeidsmiljø som verdsetter godt teamarbeid og direkte tilbakemeldinger

·      Et inkluderende og livlig sosialt miljø

·      Gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår

·      Du blir en del av en fremtidsrettet bransje med stort potensiale  

 

Serviceavdelingen inngår i logistikkavdelingen i Coast Seafood. Avdelingen håndterer prosessene mellom kjøp og salg. Serviceteamet samhandler mot innkjøp, salg og økonomi i daglig drift. Utover det jobber teamet tett på IT-avdelingen i forbindelse med digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser.

 

Søknadsfrist: 15. november.

 

Kontaktperson:

Eirik Flo, Director of Logistics

Tlf: 932 35 926

e-post: ef@coast.no

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca. 150 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.