USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Måløy

IT Driftssjef for konsernselskap

Ønsker du å bli en del av et sjømatkonsern i vekst?
FRONT.POSITION.ASAP
22.05.2022

Om stillingen:


Vi søker deg som er strukturert, engasjert og har erfaring innen IT drift. Du vil bli en del av et livlig og inkluderende arbeidsmiljø ved Coast Seafood

sitt hovedkontor i Måløy. Stillingen vil ha ansvar for en portefølje av konsernselskap innen salg, produksjon og logistikk. Du vil være sentral i oppbyggingen av IT-funksjonen i  selskapene du har ansvar for, og sammen med resten av teamet knytte alle selskapene sammen i en felles struktur. Som Driftssjef konsernselskap inngår du i et effektivt IT team som stadig får nye utfordringer i takt med konsernets vekst.

 

Stillingen vil være i Coast Corporate Services og rapporterer til Team Manager IT. For den rette kandidaten kan vi tilby en fleksibel stilling med ansvar tilpasset kompetanse og ønske.

 

Arbeidsoppgaver:    


 • Etablere gode rutiner for IT drift og sikkerhet
 • Prosjektdeltakelse og prosjektledelse
 • Pådriver og bidragsyter for effektivisering og digitalisering av arbeidsprosesser 
 • Oppfølging av tjenesteleverandører innen drift, software mm.
 • M365 Administrator
 • Oppfølging av server- og nettverksdrift
 • Andre løpende oppgaver som tilfaller IT-avdelingen.

 

Ønskede kvalifikasjoner:


 • Relevant erfaring i forhold til tiltenkte arbeidsoppgaver
 • Høyere IT utdannelse
 • Erfaring fra prosjektarbeid
 • Gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Erfaring innen ett eller flere følgende felt:
 • M365 og Azure
 • MS Defender og Intune
 • Erfaring innen administrasjon av nettverk og brannmur
 • Fordel med kunnskap innen Power BI

 

Hvem er du?


Vi ser etter en strukturert og selvstendig person som trives med en hektisk arbeidshverdag. Du har stort engasjement for IT, men er også opptatt av hvordan IT best mulig kan støtte og effektivisere forretningsprosessene. Du blir motivert av utfordrende oppgaver og klarer å kombinere selvstendig arbeid med tett samarbeid. Du ønsker å bo og arbeide i Nordfjord, men har ikke noe i mot å reise til våre andre lokasjoner ved behov.

 

Øvrig informasjon:


Arbeidssted er ved hovedkontoret til Coast Seafood-konsernet i Måløy. Tiltredelse etter avtale.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som vil stå i forhold til arbeidsoppgaver og ansvar.

Selskapet har gode pensjons- og forsikringsvilkår.


Om oss:


Coast Seafood er et sjømatkonsern som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra fjord til bord. Hvert år selger vi 100 000 tonn sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Dette tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag.

 

Konsernet har i dag i overkant av 250 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap blant annet i Tromsø, Oslo og Boston (USA). Kontoret i Måløy har ca. 50 ansatte. Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter til enhver tid. For mer informasjon se www.coast.no.

 

Coast Corporate Services er et heleid datterselskap av Coast Seafood AS, og leverer tjenester til selskap i Coast-konsernet.

 

 

 

Søknadsfrist: 22. mai.

 

Kontaktperson:

Stian Navelsaker Sandvik, Team Manager IT

Tel. 975 29 800

e-post: stian@coast.no

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca. 250 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.