USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Måløy, Norge

IT Medarbeider

Ønsker du å bli en del av et sjømatkonsern i vekst?
FRONT.POSITION.ASAP
22.05.2022

Om stillingen:


Vi søker deg som er imøtekommende, strukturert og teknisk interessert. Du vil bli en del av et livlig og inkluderende arbeidsmiljø ved Coast Seafood sitt hovedkontor i Måløy. Som IT medarbeider inngår du i et voksende IT team som stadig får nye utfordringer i takt med konsernets vekst. 


Stillingen vil være i Coast Corporate Services og rapporterer til Team Manager IT. For den rette kandidaten kan vi tilby en fleksibel stilling med ansvar tilpasset kompetanse og ønske.Arbeidsoppgaver:


  • Teknisk support internt i konsern
  • Delta i prosjektarbeid 
  • Reparere, installere og klargjøre pc, telefoner og annet IT-utstyr
  • Sette opp og vedlikeholde brukerkontoer med riktig tilgang og nødvendige lisenser
  • Oppfølging av konsernets nettsider
  • Andre løpende oppgaver som tilfaller IT-avdelingen.


Ønskede kvalifikasjoner:


  • Relevant erfaring i forhold til tiltenkte arbeidsoppgaver
  • Fagbrev eller høyere IT utdannelse er ønskelig
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • Fordel med erfaring innen M365


Hvem er du? 


Vi ser etter en strukturert og selvstendig person som trives med en hektisk arbeidshverdag. Du er serviceinnstilt og løsningsorientert. Du ønsker å bo og arbeide i Nordfjord, men har ikke noe i mot å reise til våre andre lokasjoner ved behov.


Øvrig informasjon:


Arbeidssted er ved hovedkontoret til Coast Seafood-konsernet i Måløy. Tiltredelse etter avtale. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som vil stå i forhold til arbeidsoppgaver og ansvar. Selskapet har gode pensjons- og forsikringsvilkår. 


Om oss:


Coast Seafood AS er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra fjord til bord. Hvert år selger vi 100 000 tonn sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Dette tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. 


Konsernet har i dag i overkant av 250 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA). Kontoret i Måløy har ca. 50 ansatte. Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter til enhver tid. For mer informasjon se www.coast.no.


Coast Corporate Services er et heleid datterselskap av Coast Seafood AS, og leverer tjenester til selskap i Coast-konsernet. 

 


Søknadsfrist: 22. mai.


Kontaktperson:

Stian Navelsaker Sandvik, Team Manager IT

Tel. 975 29 800

e-post: stian@coast.no


Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca. 250 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.