no
no
en

FRONT.COMPANY_PROFILE.VACANCIES-UPPER

Codex Advokat

Codex er et mellomstort advokatfirma med store ambisjoner. Vi tilbyr effektiv og løsningsorientert bistand. Forretningsjuridisk rådgivning og kommersiell bransjeforståelse. Codex bistår innen alt fra selskaps- og arbeidsrett, til teknologi, familie, eiendom, entreprise og beskyttelse av immaterielle verdier.

Innsikt er nøkkelen til å utvikle relevante tjenester og produkter. Derfor har vi en organisasjon gjennomsyret av mangfold i personlighet, erfaring og tankesett. Selvfølgelig alltid med en solid grunnmur av førsteklasses juridisk kompetanse. 

I Codex er de ansatte profesjonelle og entusiastiske, men skal også etterleve definerte verdier som raushet og åpenhet. Vi tror fremtidens advokatfirmaer er mer utadvendte, på en måte som skaper forståelse og tillit. Vår hensikt er lavere terskel til markedets beste advokattjenester. 


Codex er av FN anerkjent som klimanøytrale, som det første advokatfirmaet i verden og er en pådriver i advokatbransjen for en mer bærekraftig og miljøvennlig utvikling. For oss handler dette om samfunnsansvar. Dette ansvaret kan selvfølgelig også gå hånd i hånd med det å drive en virksomhet. Samtidig som vi skal være et innovativt og fremtidsrettet advokatfirma, skal vi selvfølgelig tenke på – og jobbe for – bærekraft og klima, både lokalt og globalt.


Codex skal gjøre det vanskelige forståelig, gi råd basert på erfaring og – ikke minst – gi forutsigbarhet og være tilgjengelige. Vårt mål i Codex er å gi klienten minst én bekymring mindre.

3 FRONT.COMPANY_PROFILE.OFFICES
100 FRONT.COMPANY_PROFILE.EMPLOYEES