USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Advokat

Vi søker advokater til våre satsingsområder
01.12.2021

Vi er i vekst og søker nå advokater til våre satsingsområder, som er fast eiendom, arbeidsliv, familie og corporate, se dalan.no. Vi søker særlig etter advokater med erfaring og interesse for fast eiendom, arbeidsrett og kontraktsrett, med noen års erfaring.

Dalan advokatfirma består av 26 advokater og fullmektiger og er et av landets sterkeste fagmiljøer innenfor våre satsingsområder. Våre advokater har lang og omfattende erfaring med rådgiving og tvisteløsning. Vi er et tradisjonsrikt firma med stor faglig tyngde og stolt historie. Samtidig er dagens Dalan et moderne og fremtidsrettet advokatfirma med ledende bransjeprofiler. Vårt mål er å finne løsninger som gjennom vår bistand utvikler kunder og deres prosjekter slik at de er bedre rustet for fremtiden.

Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg i et solid juridisk miljø, samt få ansvar for god kontakt med klienten. Du vil videre få mulighet til å gjennomføre ulike tvisteløsningsprosesser, herunder prosedere saker for domstolene. Vi bistår både private og offentlige aktører og har et spennende sakstilfang.


Vi søker etter deg med:

  • Solide kvalifikasjoner
  • Bransjekunnskap og kommersiell forståelse
  • Gode samarbeidsevner og en løsningsorientert tilnærming
  • Gode skriftlig og muntlige kommunikasjonsevner
  • Omsorg og engasjement overfor kunder og medarbeidere


Hos vil du få:

  • En spennende og variert arbeidshverdag
  • Mulighet til å utvikle deg som advokat i et av landets sterkeste fagmiljøer
  • En fleksibel hverdag i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Moderne og sentrale lokaler med treningsrom, sykkelparkering og garderober

 

Spørsmål kan rettes til daglig leder William Nybø: Tlf: 909 24 710.

Dalan advokatfirma DA

Dalan advokatfirma er et selskap med lange tradisjoner. Vår opprinnelse kan spores tilbake til 1862 og har siden opprinnelsen fokusert på utvalgte rettsområder. Vi står derfor på et robust fundament og verdiene kompetentprofesjonell og forutseende er sentrale for vår virksomhet.

Vår misjon er å bidra til løsning av komplekse problemstillinger som sikrer verdiskapning og gode resultater for våre kunder.

Vårt mål er å ha de dyktigste og mest pålitelige partnerne og ansatte, og vi har flere advokater med møterett for Høyesterett. Vi rekrutterer med et klart mål for øyet – oppdatert kompetanse innenfor våre rettsområder og lidenskap for juss. Det er dette som bringer oss videre og som bidrar til gode løsninger for våre kunder.

Vi skal til enhver tid ha kundens beste i fokus, og vi drives av å opprettholde høy kvalitet. Hos oss er omsorg og engasjement overfor kunder og medarbeidere viktig. For å sikre tillitsbyggende kundeopplevelser skal vi være tilgjengelige og raske med tilbakemeldinger, og sørge for at oppdrag kanaliseres til den eller de av våre advokater som besitter den riktige kompetansen. Vårt mål er at vi skal kjennetegnes ved å være hyggelige og imøtekommende mot kunder, samarbeidsparter og motparter.

Vi søker kontinuerlig etter nye løsninger, og etterstreber metodikk som bidrar til å gjøre oss robuste for morgendagens utfordringer. Vi er opptatt av innovasjon og digitaliserer rutineoppgaver slik at advokatene kan konsentrere seg om faglig rådgiving.

Vårt mål er å komme frem til løsninger som utvikler kunder og prosjekter slik at de er bedre rustet for fremtiden.

Slik tilbyr vi morgendagens rådgivning bygget på tradisjoner.