Datek Installasjon

Vi lyser opp Oslo og omegn
Datek Installasjon AS leverer komplette helhetlige løsninger innen elektroinstallasjon, telekom, sikkerhet og nettverk. Våre kunder er privat og offentlig næringsliv, industri, boligsameier, borettslag og privatboligmarkedet.

Nøkkeltall

130
Glade medarbeidere
1997
Etablert
170
Millioner i omsetning 2021

Vi har et meget inkluderende og godt arbeidsmiljø

Gode og konkurransedyktige betingelser
Vi er en seriøs arbeidsgiver som følger tariffer og lover & regler. Sosiale sammenkomster vinter, vår, sommer og høst.
Fellesskap
I Datek er vi opptatte av at alle våre medarbeidere skal trives på jobb. Vi dyrker arbeidsglede og motivasjon gjennom et inkluderende fellesskap hvor alle ansatte er like viktige og like mye verdt.
Kunden i fokus
På alle oppdrag vi utfører er det viktig for oss å lytte til kunden, og å tilby de beste råd og løsninger for best mulig sluttresultat. Vi gir det lille ekstra for at våre kunder skal være fornøyde når jobben er gjort.
Kvalitet og kompetanse
Alle våre medarbeidere innlemmes i en kultur hvor høy kvalitet på håndverket, i alle ledd - er noe vi skal være stolte av. I alle prosjekter, store og små, er det vårt mål å skape de beste resultatene for kundene og å levere bedre enn forventet.

Ledige stillinger i Datek

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Dette er Datek Installasjon AS

Datek Installasjon AS tilbyr helhetlige løsninger innen elektroteknikk, sikkerhet, Telekom og nettverk. Våre kunder er i privat og offentlig næringsliv, privatmarkedet, borettslag og boligsameier  


Bedriften er 100% eiet av gründere og egne medarbeidere, slik det også var da vi etablerte oss i 1997. Vi har dermed full kontroll over vår egen forretningsdrift, valg av leverandører og løsninger, gjennom dette kan vi snu oss rundt, omstille oss – og agere raskere enn de fleste. Noe som alltid kommer deg som kunde til gode.  

 

Med over 25 års fartstid i bransjen, og over 130 dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere er vi en vel etablert og konkurransedyktig bedrift.

Vi leverer alle typer løsninger og installasjonsarbeider innen elektro, telekom, sikkerhet  og nettverk. Vi prosjekterer, planlegger og bygger alle typer sterk og svakstrømsanlegg i alle typer bygg og boliger.  

Vårt hovedkontor ligger sentralt på Ulven og er perfekt for å serve markedet i Oslo og Omegn