David-Andersen

Et uttrykk for kjærlighet siden 1876
David-Andersen ble etablert i 1876 og er en av Norges ledende aktører innen gullsmedvarer. David-Andersen har i dag 6 butikker i Stor-Oslo, 1 i Bergen og 1 i Trondheim. I tillegg har vi egen nettbutikk. Med bakgrunn i over 145 års virksomhet utvikler vi oss fortsatt, og med lidenskap gjennom generasjoner, leverer vi noe av det fineste bransjen har å by på.

Nøkkeltall

8
Butikker
70
Ansatte
145 millioner
Omsetning 2021
400 m2
Flaggskipsbutikken på Karl Johan
146 år
Siden vi så dagens lys

Fordeler hos oss

Opplæring
Vi gir deg opplæring i produkter og teknikker gjennom dyktige fagpersoner og vårt eget D-A Academy. Mulighet for besøk og opplæring hos våre leverandører i inn- og utland.
Bonus
Månedlig omsetningsbonus til alle ansatte ved oppnådde salgsmål.
Fleksibilitet
Muligheter for å bytte vakter, jobbe mer eller mindre i perioder.
Personalrabatter
Gode rabatter på egne produkter til alle ansatte.
Godt arbeidsmiljø
Hyggelige kollegaer og sosiale aktiviteter.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

DAVID-ANDERSEN,

TRADISJON OG LIDENSKAP GJENNOM GENERASJONER

Vår historie begynte på slutten av 1800-tallet, da David Andersen fra Toten startet som gullsmed i Kristiania. Hans brennende engasjement for håndverket og evnen til nytenkning inspirerte medarbeiderne hans. Dette resulterte i en bedrift som vokste raskt, med godt renommé og høy kompetanse. David Andersen høstet internasjonal anerkjennelse og rakk å oppleve selskapets 25-års jubileum før sin død i 1901.


Siden den gang har hans arvtagere drevet David-Andersen videre. I dag er det femte generasjon og dermed hans tippoldebarn som holder arven i hevd. To verdenskriger, mange tusen barnedåper, kjærlighetserklæringer og giftemål senere, er vi her fortsatt. Vi har designet og produsert smykker siden1876–fra nasjonalromantikken til postmodernismen. Vi har vunnet verdensutstillingen, levert bordutstyr til Oslo Rådhus – og produsert blant annet «libelleskålen» som er utstilt på Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.


Vår historie er dypt forankret gjennom generasjoner. Våre medarbeidere har ikke bare en arbeidsplass, de ivaretar arven samtidig som de bidrar til å utvikle oss videre -hver eneste dag. På denne måten har David Andersens tradisjoner, nytenkning og håndverk skapt smykker som har blitt varige vitnesbyrd om kjærlighet og relasjoner i snart 150 år.