Advokatfullmektig

Bli med på laget?
Løpende

Hvem trives best hos oss? Du er nok over gjennomsnittet dedikert, nysgjerrig på å lære, og vant til at det skal fokusert innsats til for å oppnå gode resultater. Du trives som lagspiller, søker utvikling i samspill med andre og inspireres av muligheten til å arbeide med mer erfarne advokater i profilerte og ofte vanskelige saker. Du er ikke redd for å ta ansvar, og du synes det er moro å yte det lille ekstra for å løse en sak best mulig. 


Hvis du har lyst til å bli kjent med et pulserende og dedikert forretningsadvokatmiljø, og utvikle deg ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter, da kan BAHR være stedet for deg. Vi legger mye ressurser i BAHR-skolen og vår mentorordning. Ønsket er at fullmektigtiden i BAHR skal være den beste advokatskolen for jurister med særlig interesse for forretningsjuss. 


Velkommen til BAHR!

 

Advokatfirmaet BAHR

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaet bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper.

BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. Innenfor offentlig sektor bistår BAHR departementer, offentlige instanser, etater, kommuner, statsselskap, samt selskaper helt eller delvis eid av staten. Sømløse tilnærming til store, komplekse og ofte multinasjonale/multi-jurisdiksjonelle transaksjoner og sakskomplekser er noe av det som kjennetegner BAHR.

Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.