Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Advokatfullmektig/Advokat

Ønsker du å være en del av BAHRs topprangerte eiendomsteam?
15.03.2021

Vi søker dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor eiendom. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre som kan komplementere vårt team. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!


Eiendom i BAHR

BAHRs eiendomsgruppe bistår norske og utenlandske eiendomsutviklere, investorer og byggherrer, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine områder. Vi yter bistand til alle deler av klientenes virksomhet, så som transaksjoner, leiekontrakter, strukturering av utbyggingsprosjekter og eiendomsutvikling. Gruppens bransjekunnskap kombineres med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. BAHRs eiendomsgruppe er topprangert i alle anerkjente nasjonale og internasjonale ratinger.


Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt både av fag og samfunnsutvikling, hvordan dette påvirker eiendomsmarkedet, og som ønsker å arbeide i et ledende forretningsadvokatmiljø. De som passer best i BAHR er engasjerte lagspillere som liker å oppnå ekstraordinære resultater for BAHRs klienter. Suksess bygger på kombinasjonen av bred fagkunnskap og inngående forståelse for klientens behov.


Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen du kan gå. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Som medarbeider i BAHR vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat ved å samarbeide med noen av landets fremste eiendomsadvokater i krevende oppdrag for spennende klienter.


Ta kontakt med partner Anne Sofie Bjørkholt (asb@bahr.no), partner Andreas Rørvik (aro@bahr.no) eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge (mwb@bahr.no) dersom du er interessert!


Søknadsfrist: 15.03.2021

Advokatfirmaet BAHR

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaet bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper.

BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. Innenfor offentlig sektor bistår BAHR departementer, offentlige instanser, etater, kommuner, statsselskap, samt selskaper helt eller delvis eid av staten. Sømløse tilnærming til store, komplekse og ofte multinasjonale/multi-jurisdiksjonelle transaksjoner og sakskomplekser er noe av det som kjennetegner BAHR.

Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.