Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Corporate Legal Intern

Én søknad - tre opphold: Er du vår nye Corporate Legal Intern?
Søknadsfristen er utløpt

Én søknad - tre opphold: Er du vår nye Corporate Legal Intern?

Som Corporate Legal Intern gjennomfører du et traineeopphold på seks uker hos både DNB, Aker Solutions og BAHR i løpet av en periode på 18 måneder. Du får innblikk i arbeidet som advokat både i et forretningsadvokatfirma og i to store bedrifter med egen juridisk avdeling. Dette gir en unik mulighet til å delta i store og varierte oppdrag i samarbeid med landets ledende forretningsadvokater. Vi ser etter juss-studenter med gode akademiske resultater som ønsker å få et innblikk i hverdagen til forretningsadvokater.Om ordningen

I BAHR vil du være tilsluttet en av våre virksomhetsgrupper etter eget ønske og du vil delta i saker vi arbeider med, få varierte oppgaver og tett oppfølging. Våre mentorer sørger for at du blir en del av miljøet og at du har noen det er spesielt naturlig å forholde deg til å søke råd hos ved behov. Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer som holdes i perioden du er hos oss.I Aker Solutions vil du få innblikk i hvordan det er å arbeide som internadvokat i et spennende internasjonalt selskap med et stort globalt advokatteam. Du vil få oppnevnt en fadder og bli en integrert del av vår norske juridiske avdeling ved selskapets hovedkontor på Fornebu. Du vil jobbe bredt innenfor våre fagområder og leveransesentre, herunder arbeide med en rekke ulike kontraktstyper, pågående prosjekter, tvister og ulike interne og eksterne kunder i Norge og globalt.I DNB vil du få et innblikk i hvordan det er å arbeide som in-house advokat hos Norges ledende bank, DNB. Vi jobber med spennende og varierte oppdrag for hele DNB-konsernet. Hos oss får du bruk for det du har lært på studiet, men også muligheten til å bli kjent med nye rettsområder og andre fagområder. Også her vil du få egen fadder, tett oppfølging under hele oppholdet og anledning til å delta på kurs, seminarer og sosiale arrangementer hos DNB.Søknadsfrist: 20.02.2022. Last opp CV, søknad og karakterutskrift.


Vil du vite mer om det å være Corporate Legal Intern? Ta gjerne kontakt med HR-Konsulent i BAHR Pontus Ueland, mail: pontus@bahr.no


For mer informasjon, besøk hjemmesidene våre:

https://www.dnb.no/om-oss/karriere/jobbmuligheter/dnbadvokatene.html

https://bahr.no/

https://www.akersolutions.com/

Advokatfirmaet BAHR

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaet bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper.

BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. Innenfor offentlig sektor bistår BAHR departementer, offentlige instanser, etater, kommuner, statsselskap, samt selskaper helt eller delvis eid av staten. Sømløse tilnærming til store, komplekse og ofte multinasjonale/multi-jurisdiksjonelle transaksjoner og sakskomplekser er noe av det som kjennetegner BAHR.

Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.