Oslo

Senior Associate / Engagement Manager

Vil du jobbe som Management Consultant innen strategi og M&A?
Løpende

Differ Advisory AS er et nordisk management consulting selskap som tilbyr rådgivning innen strategi, M&A og operasjonell forbedring. 

Vi jobber tett med flere av Nordens ledende selskaper hovedsakelig innen media, telekom, utdanning, bank og finans. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett sammen med våre klienter for å løse komplekse problemstillinger. De siste årene har vi levert solide resultater, og vi har tydelige ambisjoner om videre vekst. 


Hvem er du?

Den riktige kandidaten kan vise til god resultatoppnåelse fra tidligere arbeidserfaring, har sterk forretningsforståelse og motiveres av å kunne levere verdi til våre klienter.

Du har relevant masterutdannelse med sterke akademiske resultater (gjerne innen økonomi- eller ingeniørfag) og minst 2 års erfaring fra management consulting, deal advisory eller strategiutvikling. Erfaringen din omfatter strategiutvikling og gjennomføring, snuoperasjoner, kommersiell due diligence eller design av forretningsmodeller.

Du er god på formidling og kommuniserer godt, både skriftlig og muntlig (på norsk eller svensk). 

 

Hva kan vi tilby?

  • Gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø, hvor du vil ha reel påvirkning på selskapets utvikling
  • Mentorordning der du får en mentor som følger deg og sørger for din faglige og personlig utvikling
  • En arbeidskultur som kjennetegnes av at vi ønsker å utfordre våre klienter. Vi etterstreber alltid en faktabasert og analytisk tilnærming for å sikre kvalitet i våre leveranser
  • Et lite miljø med høy fart og komplekse problemstillinger, der du får store muligheter til å utforme gode løsninger for våre klienter
  • Konkurransedyktige betingelser, hvor eierandeler i selskapet inngår som en del av kompensasjonsmodellen
  • Nye og moderne kontorlokaler sentralt i Parkveien i Oslo, med flotte fasiliteter, som kantine, sykkelbod, treningsrom og garderober


Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på å vite mer om hvem vi er eller hva vi gjør? Ta kontakt med Amalie Hollen på +47 415 66 704 for en hyggelig og uformell prat.


Vi vurderer søknader fortløpende.


Om arbeidsgiveren

Vi er et nordisk management consulting selskap som tilbyr rådgivning innen strategi, M&A og effektivisering. Gjennom høy dedikasjon, tillit og samarbeid utfordrer vi våre klienter til å tenke nytt.

Differ Advisory

Differ Advisory er en del av Xlent Consulting Group, som i Norge består av selskapene AntiDiffer (brukeropplevelse/design), Xlent Oslo (IT-utvikling), Differ Strategy Consulting og Differ Advisory. Vi er samlokalisert i Parkveien i Oslo, og har et betydelig samarbeid på tvers av selskapene.


I Differ Advisory jobber vi tett med flere av Nordens ledende selskaper hovedsakelig innen media, telekom, utdanning, bank og finans. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett sammen med våre klienter for å løse komplekse problemstillinger. De siste årene har vi levert solide resultater, og vi har tydelige ambisjoner om videre vekst.