Advokat - Corporate

DLA Piper søker advokat til vår Corporate-avdeling
Løpende

DLA Piper er i sterk vekst og har en økende oppdragsmengde innen transaksjoner (M&A). Vi søker nå etter en advokat som kan styrke vårt team.  


Vi er på utkikk etter erfarne kandidater med lidenskap for M&A og selskapsrett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, samt god kommersiell teft og forståelse og trives i et resultatorientert miljø med sterkt kompetansefokus. Vi forventer at du stadig er lærevillig, og at du motiveres av å dele kunnskap med dine kolleger. Vår corporate-avdeling håndterer årlig et stort antall nasjonale og internasjonale M&A-transaksjoner og egenkapitalfinansieringer og vi har opparbeidet oss en spesielt sterk posisjon innenfor sektorene private equity/venture capital, IT, teknologi og fornybar energi. DLA Piper har bistått med flest transaksjoner i Norden hvert år siden 2017 (Mergermarket).  Avdelingen består av 17 spesialiserte advokater, inkludert 7 partnere.


Vi jobber normalt i små team, hvor den enkeltes rolle og bidrag er viktig. Dette bidrar til et tett samarbeid og at den enkelte får et stort personlig engasjement i alle prosesser. Vi søker etter kandidater med sterke prosjektlederegenskaper som har evne til å planlegge, gjennomføre og avslutte transaksjonsprosesser på en selvstendig og effektiv måte.


Vi ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Faglig dyktighet og en genuin interesse for selskapsrett og transaksjoner
  • Evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Dyktig til å identifisere relevante problemer og vurdere deres kommersielle betydning
  • Handlekraftig, proaktiv og analytisk 
  • Evne til å bygge gode relasjoner og lede mindre team
  • Solid formidlingsevne med gode norsk- og engelskkunnskaper
  • Kommersiell teft og forretningsforståelse
  • Bidragsyter til et positivt faglig og sosialt miljø, i tråd med våre verdier

 

Vi tilbyr:

  • Et faglig felleskap med dyktige kolleger som vil utfordre deg og sørge for både profesjonell og personlig utvikling
  • Et internasjonalt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø, med kollegaer som engasjerer og bryr seg om hverandre og samfunnet rundt seg
  • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
  • Gode karriereutviklingsmuligheter og unike utviklingsprogrammer både lokalt og internasjonalt

 

Vår visjon er å være det ledende globale forretningsadvokatfirmaet. Dette oppnår vi gjennom å fokusere på våre medarbeidere, våre klienter og samfunnet rundt oss. Vår kultur bygger på fire kjerneverdier: Søke samarbeid, være støttende, vise mot og være ekstraordinær. Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse, og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, hvilket gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte: Head of HR Christine Lykka, på epost:

christine.lykka@dlapiper.com eller tlf. 419 16 657.

 

Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Advokatfirma DLA Piper Norway

DLA Piper bistår med forretningsjuridiske tjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige institusjoner. Våre globale bransjeteam er tverrfaglige og speiler de bransjene våre klienter opererer i.


Vår visjon er å være det ledende globale forretningsadvokatfirmaet. Dette oppnår vi gjennom å fokusere på våre medarbeidere, våre klienter og samfunnet rundt oss.


Les mer på dlapiper.no