Finansregulatorisk - Advokat / Advokatfullmektig

DLA Piper søker advokat/advokatfullmektig til vårt finansregulatoriske fagmiljø

Ønsker du å bli en del av et ledende bank og finans-team med spesielt fokus på finansregulatorisk rådgivning?


Vi opplever en sterk økning i oppdragsmengde fra våre kunder innen finanssektoren, som består av spennende gründerbedrifter og etablerte norske, nordiske og internasjonale finansforetak. Derfor søker vi nå en ressurs til vårt finansregulatoriske fagteam som vil være med å sørge for at våre klienter manøvrerer seg stødig gjennom sektorens regulatoriske landskap. Vi søker deg som har 1-5 års relevant erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede med spesialisering og interesse innenfor fagfeltet til å søke. Det er en fordel med erfaring fra finansregulatorisk arbeid og vi ser etter deg som har en genuin interesse og nysgjerrighet for faget samt en bevisst kommersiell tankegang.

Stillingen vil innebære mye ansvar og utfordrende oppgaver fra dag én. Du vil få muligheten til å bygge spesialistkompetanse mens du lærer av de beste i bransjen. Vi har et sterkt fagteam innen området, og er blant annet anerkjent som et av de ledende miljøene innen Fintech i advokatratinger både i Norge og internasjonalt. Vår globale rekkevidde og lokale kunnskap gjør at vi på en effektiv måte kan bistå klienter både i spørsmål som gjelder enkeltjurisdiksjoner og på tvers av landegrensene.


Sentrale arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

  • Rådgivning til rammelovgivning og produktregler
  • Utvikling av nye forretningsmodeller
  • Compliance-tjenester
  • Søknader til offentlige myndigheter
  • Reorganiseringer og etableringer

En betydelig del av arbeidet for våre kunder foregår på engelsk. Man må derfor kunne beherske engelsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig.


Som medarbeider i DLA Piper får du:

  • Jobbe internasjonalt sammen med faglig dyktige kolleger som vil utfordre deg og sørge for både profesjonell og personlig utvikling
  • Ta del i et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø som engasjerer seg og bryr seg om både kollegaer og samfunnet rundt seg
  • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
  • Unike opplæringsprogrammer i DLA Piper hvor du får opplæring og trening sammen med kollegaer fra andre land med muligheter for å bygge internasjonale nettverk og med mulighet for secondments av kortere varighet utenfor Norge
  • Konkurransedyktige betingelser

Kontaktpersoner:

Camilla Wollan, Partner – tlf: +47 41 91 66 59. Generelle henvendelser vedrørende stillinger kan rettes til Head of HR Christine Lykka, e-post: christine.lykka@dlapiper.com eller tlf. 419 16 657.


Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.


Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, og gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.