no
no
en

Effee Induction

We bring the heat
Sentralt i alt vi jobber med er industriell induksjonsvarme og vi gjør engineering og produksjon av induksjonsutstyr som brukes på tvers av alle segmenter.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Effee Induction er et ungt og fremadstormende multinasjonalt teknologiselskap med sterk vekst i flere segmenter. Vi ser etter en offensiv CFO som blir sentral i å løfte selskapene våre videre med sin teft for strategi, - forretnings- og systemutvikling. Du vil jobbe tett med konsernsjef, CTO og COO for å løfte frem de ulike satsningene våre innen vedlikeholds- og modifikasjonsbransjen, kjemisk plastgjenvinning, automotive og elektroteknisk industri.

Selskapet har en solid teknisk fagkompetanse og sterke eiere som aktivt bidrar for å løfte selskapet.

Sentralt i alt vi jobber med er industriell induksjonsvarme og vi gjør engineering og produksjon av induksjonsutstyr som brukes på tvers av alle segmenter. Denne aktiviteten foregår i vårt datterselskap i India.

Innenfor energibransjen revolusjonerer vi vedlikeholds- og modifikasjonssegmentet gjennom å tilby robotisert sveising- og varmebehandling på anlegg (raffineri, plattformer og prosessanlegg) i drift. Dette i tett samarbeid med Equinor som viktig kunde og samarbeidspartner.