Oslo, Norge

Tilrettelegger

Vil du bli EiendomsMegler 1 Oslo Akershus sin nye tilrettelegger?
Løpende

Vi søker ny tilrettelegger til vårt dyktige tilrettelegger-team!


Ønsker du å jobbe i et offensivt team med tilretteleggere for eiendomsbransjen, er dette en unik mulighet. Hovedoppgavene til våre tilretteleggere er å bistå meglerne våre med å tilrettelegge salgsoppdrag, utføre arbeidsoppgaver i teamet, samt bidra til opplæring av nyansatte og traineer ved behov.


Vi søker medarbeidere som ønsker å bli en del av vår etablerte prestasjonskultur, og som vil være en pådriver for gode kundeopplevelser og sterke kunderelasjoner i et prestasjonsrettet og fremoverlent miljø. Hos EiendomsMegler 1 får du bransjens sterkeste merkevare i ryggen i kombinasjon med gode og trygge betingelser. Vi holder til i flotte lokaler på Youngstorget 5, og stillingen rapporterer til avdelingsleder for tilretteleggerne. 


Din profil:

  • Du er utdannet eiendomsmegler, evt. jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning.
  • Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert.
  • Du er serviceinnstilt og profesjonell, og trigges av å lykkes sammen med andre. 
  • Hvis du skaper begeistring, er offensiv, bygger lagånd og skaper tillitt, er du den vi søker.


Vi tilbyr:

  • En variert og innholdsrik hverdag med hyggelige kollegaer i flotte lokaler på Youngstorget.
  • Mulighet for faglig utvikling i et aktivt kundeorientert miljø.
  • Interessante, utfordrende og lærerike arbeidsoppgaver.
  • Hos oss legger vi vekt på inkludering og mangfold, og at alle som jobber hos oss føler tilhørighet og at de er en viktig del av laget. Vi tror at mangfold bidrar til flere perspektiver og et mer dynamisk og innovativt arbeidsmiljø. 
  • Vi i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus er opptatt av å bidra til bærekraftig omstilling, og hver og en av oss kan bidra! Sammen med vår eier SpareBank 1 og foretakene i EiendomsMegler 1-alliansen, er vårt felles mål å heie på morgendagens bomiljø.
  • EiendomsMegler 1 har et meget sterkt merkenavn som Norges desidert største eiendomsmegler.
  • Konkurransedyktige betingelser, trygge rammer og et godt arbeidsmiljø.


Om EiendomsMegler 1 Oslo Akershus

EiendomsMegler 1 er for 14. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et sterkt merkenavn, og et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er i dag ca.150 ansatte, fordelt på 20 lokale salgsavdelinger i Oslo og Akershus.

Fordeler hos oss

Karriere hos oss
Vekst og utvikling hos våre ansatte er viktig for oss, og vi legger til rette for kontinuerlig kompetanseøkning. Dette kan være gjennom spennende prosjekter, salgstreninger eller nye muligheter internt. Vi ønsker medarbeidere som søker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du skal kunne delta på ulike treningsarenaer.
Derfor trives våre ansatte
Vi har som mål å være en attraktiv og inkluderende arbeidsplass med medarbeidere i alle aldersgrupper, livsfaser og med ulike funksjoner internt i selskapet. Fellesnevneren hos alle er et ønske om å bidra til utvikling og gode kundeopplevelser.
Et mangfoldig fellesskap
Hos oss legger vi vekt på inkludering og mangfold, og at alle som jobber hos oss føler tilhørighet og at de er en viktig del av laget. Vi tror at mangfold bidrar til flere perspektiver og et mer dynamisk og innovativt arbeidsmiljø. Hos oss er du derfor velkommen. og vi lover å ta godt imot deg, uavhengig av kjønn, alder, seksuell legning eller etnisitet. Alle som jobber hos oss har et ansvar for å bidra til inkludering, og at de selv og menneskene de jobber sammen med kan utvikle seg hos oss.
Varierte jobbmuligheter
Hos oss jobber eiendomsmeglere, eiendomsmeglerfullmektiger, traineer, ledere, tilretteleggere, oppgjørsmedarbeidere, IT-medarbeidere, markedsførere og jurister for å nevne noen. De fleste stillinger hos oss er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike fagområder. Felles for dem alle er at her jobber du aldri alene, for det er sammen vi får ting til å skje!
Bransjens aller beste traineeprogram?
For å bli best må du starte tidlig. Trainee-programmet til EiendomsMegler 1 Oslo Akershus, Akademi 1, vil gi deg de beste forutsetningene for å lykkes som eiendomsmegler. Sammen jobber vi på lag for å sikre at du blir trygg og dyktig i meglerrollen – helt fra starten.
Som medarbeider hos oss bidrar du til noe større
Vi i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus er opptatt av å bidra til bærekraftig omstilling, og hver og en av oss kan bidra! Sammen med vår eier SpareBank 1 og foretakene i EiendomsMegler 1-alliansen, er vårt felles mål å heie på morgendagens bomiljø.

Karriere i EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 er for 14. året på rad Norges største eiendomsmegler. EiendomsMegler 1 i Oslo Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn, og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av lokal forankring og nærhet til kundene våre. Engasjerte ansatte over hele Oslo og Akershus-regionen gjør dette mulig. Vil du være med på reisen vår videre?