Tonsen, Oslo, Norge

Eiendomsmegler /Eiendomsmeglerfullmektig avd. Tonsen

Ønsker du å lykkes i meglerbransjen?
FRONT.POSITION.ASAP
31.03.2023

Kunne du tenke deg å bli en del av teamet vårt på Tonsenhagen?

Tonsenhagen er et godt etablert og velfungerende markedsområde med mange spennende muligheter. I kontorets markedsområde omsettes det mange brukte boliger hvert år, og boligmassen består av leiligheter i alle størrelser og prisklasser, til rekkehus og større boliger grensende til Lilliomarka med turmuligheter sommer som vinter. EiendomsMegler 1s kontor på Tonsenhagen har god forankring i nærområdet etter mange år i samme lokaler, og merkevaren står sterkt i lokalmiljøet.

Mange av våre kunder har Sparebank 1 Østlandet som sin privatbank. Sparebank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og bidrar til godt samspill på tvers av forretningsområdene. Selv om bank og eiendomsmegling på mange måter er ulike, så har vi noe viktig til felles; vi brenner for å skape gode relasjoner til kundene våre.  

Vårt merkenavn representerer trygghet og kvalitet i et mer usikkert boligmarked med økende renter og fallende boligpriser, og vi opplever nå i større grad enn tidligere pågang fra kunder som ønsker seg nettopp trygghet og forutsigbarhet i egen boligbyttesituasjon.

Vi søker medarbeidere som ønsker å bli en del av vår etablerte prestasjonskultur, og som ønsker å være en pådriver for gode kundeopplevelser og sterke kunderelasjoner i et prestasjonsrettet og fremoverlent miljø. 

Hos EiendomsMegler 1 får du bransjens sterkeste merkevare i ryggen i kombinasjon med bransjens desidert beste digitale verktøykasse/leadssystem. Vi har gode og trygge betingelser, og vi tørr å satse på de riktige menneskene selv om dagens boligmarked kan oppleves som krevende.


Din profil:

  • Du er opptatt av å skape gode relasjoner til kundene dine.
  • Du har erfaring som eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig, dette er en fordel men intet krav.
  • Du er hardtarbeidende, men har kanskje ikke de riktige ressursene rundt deg i dag for at du skal lykkes i den grad du selv ønsker.
  • God kjennskap til lokale markedsmessige forhold kan være en fordel, men det er intet krav for å lykkes hos oss.
  • Hvis du evner å skape begeistring, har en offensiv holdning, bygger lagånd og skaper tillitt, så er du den kandidaten vi søker.
  • Stillingen krever at du er utdannet eiendomsmegler/jurist.


Vi tilbyr:

  • Muligheten til å bli en del av et trygt og etablert miljø med et stort markedsområde.
  • EiendomsMegler 1 har et meget sterkt merkenavn som Norges desidert største eiendomsmegler.
  • Konkurransedyktige betingelser, trygge rammer og backoffice/salgskoordinator etter avtale.


Det er mange som ikke nødvendigvis har opplevd å lykkes som eiendomsmegler slik de hadde sett for seg selv om boligmarkedet de siste årene har vært overopphetet. Vi er stolte av å kunne si at det er mange som opplever å lykkes hos oss, enten som fersk fullmektig eller etablert eiendomsmegler. Hvis du ønsker du å lære mer om oss, eller du ønsker å bidra til at EiendomsMegler 1 Oslo Akershus forsetter å vokse i et viktig markedsområde, hører vi gjerne fra deg! Vi ser frem til å motta søknaden din.

Jobb i EiendomsMegler 1 Oslo Akershus

EiendomsMegler 1 Oslo Akershus har klare målsetninger om vekst de nærmeste årene – og vi er offensive i arbeidet med å styrke og profesjonalisere organisasjonen og våre team. Vi har et meget sterkt merkenavn og har et godt samarbeid med SpareBank 1 Østlandet. Vi er opptatt av din utvikling som megler, og jobber kontinuerlig med prestasjonsutvikling for å sikre din suksess. Vi er i dag ca. 150 ansatte, fordelt på 21 avdelinger, hvorav 11 avdelinger i Oslo, 9 avdelinger i gamle Akershus i Viken og en prosjektavdeling.