Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Ålesund, Norge
Møre og Romsdal, Norge

El-kontrollør

Vi søker el-kontrollør til Ålesund regionen
Søk snarest
22.03.2023

Har du erfaring som serviceelektriker eller el-kontrollør og har lyst på nye utfordringer innen el-kontroll og termografering? Da er kanskje nettopp du den vi ser etter. Vi søker etter elektriker som vil jobbe med internkontroll elektro innen industri og næring i Ålesund regionen.


Om stillingen:

Som el-kontrollør hos oss vil arbeidsoppgaver være å planlegge, gjennomføre, dokumentere og følge opp internkontroll oppdrag hos våre bedriftskunder på en god og effektiv måte, samt feilsøking, utbedring og servicearbeid av elektriske anlegg. Du setter kunden i fokus, må kunne jobbe selvstendig og trives med stor grad av frihet under ansvar. Vi forventer at du har minimum tre års erfaring som elektriker, førerkort på bil og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig. Fagskoleutdanning og sertifisering innen NEK405 vil være en fordel, men nødvendig opplæring vil bli gitt. Stillingen vil by på både faglig og personlig utvikling,

konkurransedyktig lønn og betingelser, servicebil, telefon og PC.


Om Zenith Elektro:

Hos oss får du nærmere 50 hyggelige kolleger som ønsker at du utvikles og lykkes. Vi er engasjerte og fleksible med korte beslutnings linjer, med stor grad av selvstendighet og mulighet til å styre eget arbeid. Du vil møte et uformelt og godt arbeidsmiljø, og en arbeidsplass som har ordna forhold for sine ansatte.

Ønsker du å bli med på laget? Da håper vi du sender oss en søknad og CV.

olaf@zenithelektro.no


Mer informasjon om stillingen kan du få ved å kontakte:

Olaf Eikrem, tlf. 90 03 76 55


Søknadsfrist: 22.03.2023

EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.


Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 


Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.


Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.