Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Steinkjer, Norge
Inderøy, Norge
Verdal, Norge

Lærling elektro

Motivert og ansvarsbevisst lærling søkes
30.04.2023

Elpros er medlem av EFONT (Elektrofagenes opplæringskontor nord i Trøndelag) og som lærling hos oss tegner du lærekontrakt med opplæringskontoret og får ansettelse som lærling i Elpros. Den praktiske opplæringen gjennomfører du hos Elpros, mens gjenstående teori og fagprøve gjennomføres via opplæringskontoret. Dersom du ønsker du en fin læretid med varierte oppgaver, gode mentorer og god faglig oppfølging, så anbefaler vi en søknad til oss.


Ønskede egenskaper:

  • For å trives hos oss bør du være positiv, målbevisst og faglig engasjert.
  • Ha førerkort kl. B (eller ha startet på dette)
  • Gode kommunikasjonsevner på Norsk, muntlig og skriftlig
  • Interesse for faget og høy grad av yrkesstolthet


Vil tilbyr:

  • Lønn iht. tariff
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Nødvendig kursing og opplæring
  • Muligheter fast ansettelse etter endt lærekontrakt


For mer informasjon, kontakt:

  • Roger Haug - Tlf. 416 81 842, e-post: roger.haug@elpros.no

Fordeler hos oss

Trygg arbeidsplass
Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang. Vi er et relativt ungt firma med få ansatte, og som ansatt hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet.
Privatliv
Bedriften verdsetter deg som ansatt og vi er innforstått med at du har et liv utenfor jobben. Vi legger derfor opp til mest mulig fleksibilitet i arbeidsforhold og vi tilpasser hverdagen i størst mulig grad etter dine ønsker og egenskaper.
Medeierskap
Vi ønsker at de ansatte skal føle eierskap til egen arbeidsplass. Er du faglig dyktig, effektiv, og er et godt forbilde for øvrige ansatte, vil det være mulighet for både meget gode økonomiske betingelser og medeierskap i bedriften.

EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.


Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 


Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.


Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.