Karriere i LOS Gruppen

Åpen søknad om stilling i LOS Gruppen
Løpende

KARRIERE I LOS

LOS Gruppen består av 11 selskaper, med LOS Elektro, LOS Marine og LOS Cable Solutions i front. Vi har hovedkontor i Bømlo kommune og er totalleverandør av elektroniske tjenester, kraftdistribusjon og skipsvedlikehold med dokking. Vi har avdelingskontor på Bømlo, i Bergen og i Oslo. Våre 400 ansatte er høyt kvalifiserte fagfolk innen de fagområdene vi tilbyr til markedet. Vi gir våre kunder et helhetlig tilbud og utførelse.


LOS Gruppen ønsker å komme i kontakt med personer som kan tenke seg en karriere i LOS. Legg ved CV og skriv noen ord om din kompetanse og hva du ønsker å jobbe med.

Fordeler hos oss

Gode pensjon- og forsikringsordninger
Gode utviklingsmuligheter
Godt arbeidsmiljø
Konkurransedyktige betingelser
Firmahytte

EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.


Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 


Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.


Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.