Ålesund
Fleksibel arbeidsplass

Elektriker

Bli en del av Norges største elektrikerkjede
Løpende

Kan du tenke deg nye og spennende utfordringer?

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Da er du kanskje en av våre nye medarbeidere!

Hos oss får du nærmere 50 hyggelige kolleger som ønsker at du utvikles og lykkes. Vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, med stor grad av selvstendighet og mulighet til å styre eget arbeid. Du vil møte et uformelt og godt arbeidsmiljø, og en arbeidsplass som har ordna forhold for sine ansatte.

Vi har en økende mengde oppdrag og trenger nye, flinke elektrikere.Vi ønsker flere dyktige elektrikere

Vår landavdeling arbeider ut fra vårt hovedkontor i Langevåg samt fra vår montørbase i Tonningsgate i Ålesund, hvor vi betjener en variert kundegruppe innen næring, industri og bolig. Vår serviceavtale med Ålesund Kommune gir oss også mye og variert arbeid.

Du har yrkesstolthet og er serviceinnstilt. Du har evne til å lytte og søke gode løsninger. Du er selvstendig og trives med stor grad av frihet under ansvar. Du kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig.

EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.


Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 


Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.


Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.