Ålesund, Norge
Stranda, Norge
Sykkylven, Norge

Lærling gr L

Sikker jobb i fremtiden?
Løpende

Har du gjennomført vg1 og vg2, og vil ta fagbrev hos oss? Vi tilbyr lærlingeplasser innen elektrofaget, og nå kan du enkelt søke lærlingplass hos oss.

Vi kan tilby lærlinplass innen

 • elektriker
 • låsesmed
 • telekommunikasjon


Elektrikerlærlinger tar vi inn både i Ålesund, Sykkylven og Stranda.

I Ålesund søker vi også lærlinger innen låsesmed- og telekommunikasjonsfaget.


Hva er en typisk dag som lærling hos oss?


Hos oss får du oppleve en variert og spennende arbeidshverdag. Her kan du bli involvert i alt fra installasjon av belysning og varme til solcelleanlegg, styringssystemer og vedlikehold av elektriske anlegg.

 • Utføre installasjon, service og vedlikehold av elektriske anlegg
 • Feilsøking og reparasjon av elektriske feil
 • Bistå med planlegging og gjennomføring av prosjekter
 • Samarbeide tett med kolleger, kunder og andre faggrupper


Hva kan du forvente som lærling hos oss?


Tett oppfølging

Hos oss får du god oppfølging under hele lærlingtiden, og du vil bli en del av vårt gode arbeidsmiljø. Hos oss er det gode muligheter for jobb etter endt lærlingtid, og som del av Konstel-konsernet er det store muligheter for utvikling og kompetanseheving, også etter du har mottatt fagbrevet.


Mangfold og lærlinger

Vi har fokus på mangfold og inkludering, og har troa på at det beste arbeidsmiljøet består av ulike mennesker, med ulike styrker og ressurser.

Bransjen vår har overvekt av gutter og mannfolk, men vi tør å påstå at vi er den elektrobedriften i vår region som har flest jenter og kvinner ansatt. Hos oss har vi jenter både som lærlinger, elektriker, avdelingsleder og i administrasjon. Det vi har merket med økt kvinneandel, er et enda bedre og harmonisk arbeidsmiljø, mindre oppsigelser og ikke minst dobler vi søkermassen når vi skal ansette nye medarbeidere. EL 24 var det først elektrikerfirmaet i Norge som klarte å få en jente på medaljeplass i NM for elektrolærlinger. Vi var stolte da, men er enda stoltere av at hun i dag fortsatt jobber som serviceelektriker hos oss.


Årets lærerbedrift

I 2020 ble vi kåret til årets lærebedrift i Møre og Romsdal av fylkeskommunen. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.


Bærekraft

Elektrikere er i dag blitt en viktig faggruppe til samfunnets bidrag til bærekraft. Vi tar bærekraft på alvor, både internt i bedriften og eksternt.

Vi er opptatt av mangfold og likestilling, og jobber aktivt med å øke kvinneandelen, både i bedriften, men også i bransjen generelt.

Alle våre kontorer er miljøsertifiserte.

Les mer om vår bærekraftsstrategi.


Vi ser etter deg som

 • har interesse for og motivert til å lære faget.
 • er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
 • vil bidra til å opprettholde vår gode bedriftskultur.


Vi kan tilby

 • Gode lønns- OTP og AFP betingelser.
 • Fritidsulykke forsikring.
 • Variabelt og interessante jobber.
 • Spennende og innovative prosjekter
 • Stort kollegial med masse
 • kompetanse.
 • Gode muligheter for fast ansettelse etter bestått fagprøve


Mer informasjon om stillingene kan du få ved å ta kontakt med oss på telefon 41 24 24 24.

Søknad sender du enkelt inn ved å opprette en bruker her :)

Fordeler hos oss

Spennende kunder
Vi har mange store kunder, som vi har langsiktige avtaler med. Vi jobber med alt fra løpende service til større energieffektviserende prosjekter.
En del av noe større
Vi er en del av Konstel, noe som gir oss en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.
Godt arbeidsmiljø
I EL 24 har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler stoltheten i yrket, deler kompetanse, og samles i sosiale settinger.

EL 24

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og over 135 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag og private installasjoner over store deler av Sunnmøre.


Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi har høye kvalifikasjoner innen smarthusløsninger, automasjon, lås og sikkerhet, ENØK, solceller, store prosjekter og løpende service. Vår målgruppe er privatmarkedet, næringslivet og offentlig forvaltning.

Vårt slagord «en sikker kontakt» har vært med siden oppstarten i 2006 og er fortsatt like gjeldene, både for våre kunder og våre ansatte.


Vi setter folka våre først

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er menneskene i bedriften som er selskapets ansikt utad og som sier noe om hvem vi er. Derfor har vi de senere årene jobbet aktivt og målrettet med å bygge en god kultur, og vi er opptatt av mangfold og lærlinger.

Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.


En del av Konstel

EL 24 er en del av Konstel. Konstel består av 30 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.