Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Ålesund, Norge

Låsemontør

Har du tømrer- eller mekanisk bakgrunn og vil jobbe som låsemontør ved vår byggsikkerhetsavdeling?
Søknadsfristen er utløpt

Grunnet økende forespørsler, kundemasse og mange nye prosjekter, søker vi etter en låsemontør med tømrer- eller teknisk bakgrunn til vår avdeling Byggsikkerhet, med tilholdssted i Ålesund. Ålesundskontoret skal flytte inn i nye flotte lokaler i Spjelkavik 2024/25.

Ønsker du å bli en del av et større fellesskap, der god bedriftskultur og  samarbeid, samt høy kompetanse og utvikling er den del av hverdagen? Da håper vi du vil vurdere oss som din nye arbeidsplass.Kvalifikasjoner

 • Tømrer, mekaniker - yrkesfaglig bakgrunn
 • En strukturert «handyman» eller "handywoman"
 • Løsningsorientert, problemløser og gode gjennomføringsevner
 • Du har en plettfri vandel
 • God norsk kommunikasjon, muntlig og skriftlig.
 • Førerkort kl B


Vi kan tilby deg

 • Gode lønns- OTP og AFP betingelser.
 • Fritidsulykke forsikring.
 • Servicebil.
 • Stort kollegial med masse kompetanse.
 • God bedriftskultur .
 • En kjekkere hverdag med mange trivelige kollega og kunder.
 • God opplæring og oppfølging.


Om EL 24

EL 24 er en del av Konstel-konsernet, og lokalt er vi blant de største elektrobedriftene som jobber innen entreprise-prosjekter her i fylket. Gjennom strategiske satsninger har vi opparbeidet oss en solid fagkunnskap innen elektroinstallasjon, industri- og byggautomasjon, byggsikkerhet og energi, herunder lås beslag og solcelleanlegg. Vi leverer alle våre tjenester og systemer både til det offentlige og i det private markedet.

EL 24 er miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med innovasjon, bedriftskultur, HMS og bærekraft. Vi har lange og gode erfaringer med store kompleks prosjekter. Vi mener selv at vi er den største elektroentreprenøren i vår region med den mest komplette teknisk fagkompetanse i eget hus.


Et av våre bærekraftsmål er «likestilling mellom kjønn.» EL 24 er kanskje den elektrobedriften som har flest jenter ansatt i vårt fylke. Vi ønsker flere og oppfordre derfor jenter til å søke på stillingen.

 

Ønsker du å være en del av EL 24?

Da håper vi du sender oss en søknad og CV.


Ønsker du mer informasjon om stilling kan du kontakte:

Avdelingsleder Byggsikkerhet – Håvard Ekornås tlf: 99 22 16 40

Driftsleder – Stig Are Søvik tlf: 90 92 29 13

Fordeler hos oss

Spennende kunder
Vi har mange store kunder, som vi har langsiktige avtaler med. Vi jobber med alt fra løpende service til større energieffektviserende prosjekter.
En del av noe større
Vi er en del av Konstel, noe som gir oss en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.
Godt arbeidsmiljø
I EL 24 har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler stoltheten i yrket, deler kompetanse, og samles i sosiale settinger.

EL 24

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og over 135 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag og private installasjoner over store deler av Sunnmøre.


Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi har høye kvalifikasjoner innen smarthusløsninger, automasjon, lås og sikkerhet, ENØK, solceller, store prosjekter og løpende service. Vår målgruppe er privatmarkedet, næringslivet og offentlig forvaltning.

Vårt slagord «en sikker kontakt» har vært med siden oppstarten i 2006 og er fortsatt like gjeldene, både for våre kunder og våre ansatte.


Vi setter folka våre først

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er menneskene i bedriften som er selskapets ansikt utad og som sier noe om hvem vi er. Derfor har vi de senere årene jobbet aktivt og målrettet med å bygge en god kultur, og vi er opptatt av mangfold og lærlinger.

Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.


En del av Konstel

EL 24 er en del av Konstel. Konstel består av 30 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.