Hitra/Frøya

Åpen søknad

Fant du ingen aktuelle stillinger? Send oss en en åpen søknad!
Løpende

Er du på utkikk etter et dynamisk arbeidsmiljø der du kan bruke kompetansen din, men like vel får mulighet til å utvikle deg? Hos er vi i konstant utvikling, og er alltid interessert i engasjerte og talentfulle gutter og jenter som er klare til å utforske mulighetene hos oss gjennom en åpen søknad.


Hvorfor El-Konsult? Vi er et ledende selskap som har spesialisert oss på å levere førsteklasses elektriske løsninger. Vår suksess er drevet av våre medarbeidere, og vi legger stor vekt på personlig utvikling og jobbtilfredshet. Når du blir en del av vårt team, blir du en del av en kultur som verdsetter innovasjon, kreativitet og samarbeid.

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Fra lærlinger til vel erfarne elektrikere og saksbehandlere.


Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.


Som ansatt hos oss vil du få gode kollegaer, morsomme utfordringer og utviklingsmuligheter. Vi er stolte av vår lokale tilhørighet, men setter også pris på å være del av en større elektroentreprenøraktør. Å være en del av Konstel gir oss en stabil og solid eier i ryggen, samtidig som det gir rom for samarbeid og erfaringsutveksling med flere elektroentreprenører i landet.

Fordeler hos oss

Spennende kunder
Vi har mange store kunder, som vi har langsiktige avtaler med. Vi jobber med alt fra løpende service til større energieffektviserende prosjekter.
En del av noe større
Vi er en del av Konstel, noe som gir oss en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.
Godt arbeidsmiljø
I El-Konsult har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler stoltheten i yrket, deler kompetanse, og samles i sosiale settinger.

El-Konsult

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, fagutdannede ansatte og fokus på kunnskap og utvikling har vi opparbeidet oss kompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag og private installasjoner.


Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.


Vi setter folka våre først

Vi er en godkjent lærlingbedrift, og vi er jobber for et trivelig og trygt arbeidsmiljø, både for ansatte og læringer. Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.


En del av Konstel

El-Konsult er en del av Konstel. Konstel består av 31 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.