Midt-telemark, Norge
Seljord, Norge
Notodden, Norge

Åpen søknad

Fant du ingen aktuelle stillinger? Send oss en en åpen søknad!
Løpende

Vi ser alltid etter flinke folk som kan bli en del av teamet vårt. Er det ingen konkrete stillingsutlysninger hos oss er vi alltid åpne for å bli kjent med menensker som kunne tenke seg å jobbe hos oss. Da kan du gjerne sende oss din CV og søknadsbrev, så tar vi en titt.


Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Fra lærlinger til vel erfarne elektrikere og saksbehandlere.

Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

Som ansatt hos oss vil du få gode kollegaer, morsomme utfordringer og utviklingsmuligheter. Vi er stolte av vår lokale tilhørighet, men setter også pris på å være del av en større elektroentreprenøraktør. Å være en del av Konstel gir oss en stabil og solid eier i ryggen, samtidig som det gir rom for samarbeid og erfaringsutveksling med flere elektroentreprenører i landet.


Elektropluss Telemark AS

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og 40 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er en godkjent lærlingbedrift, og vi er jobber for et trivelig og trygt arbeidsmiljø, både for ansatte og læringer. Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.

En del av Konstel

Elektropluss Telemark AS er en del av Konstel. Konstel består av 31 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.