Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Midt-telemark, Norge
Notodden, Norge
Seljord, Norge
Nome, Norge

Utplassering elektro fra VG skole

Fremtidig jobb som elektriker?
03.06.2024


Elektropluss Telemark er et ledende selskap innen elektrobransjen, og vi er på jakt etter dyktige og engasjerte utplasseringselever fra videregående skole som ønsker å få praktisk erfaring innen elektrofaget. Vi tilbyr en spennende utplasseringsperiode med et godt arbeidsmiljø, vi vil gi deg en flott praksis periode og mulighet for lærlingplass og etter hvert jobb som elektriker med konkurransedyktige betingelser.


Som en utplasseringselev hos Elektropluss Telemark vil du få anledning til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver innenfor elektrofaget.


- Bistå i installasjon av elektriske anlegg

- Utføre vedlikehold og feilsøking på elektriske systemer

- Samarbeide tett med våre erfarne elektrikere

- Bli kjent med gjeldende lover, forskrifter og HMS-prosedyrer


Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som er interessert i elektrobransjen, har gode samarbeidsevner stå på vilje , blid, positiv og er interessert.




Hva vi tilbyr:

Elektropluss Telemark kan tilby deg en spennende mulighet for å få verdifull erfaring og innsikt i elektrobransjen. Hos oss vil du:


- Få jobbe sammen med et engasjert team av erfarne elektrikere

- Få mulighet til å jobbe med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver

- Få veiledning og støtte fra våre dyktige fagfolk



Vi ser frem til å motta din søknad, hvor du beskriver deg selv, dine interesser.

Elektropluss Telemark AS

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og 40 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er en godkjent lærlingbedrift, og vi er jobber for et trivelig og trygt arbeidsmiljø, både for ansatte og læringer. Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.

En del av Konstel

Elektropluss Telemark AS er en del av Konstel. Konstel består av 31 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.