Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lærling gr L

Sikker jobb i fremtiden?
01.05.2024

Elektropluss Telemark er en ledende aktør innen elektro og trenger elektrofaglærte lærlinger fra videregående skoler. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder kvalitetstjenester og en profesjonell oppfølging. Vi søker nå etter flere engasjert og dyktig Lærling gr L til å bli en del av vårt team. Arbeidsoppgaver og ansvarsområder: - Utføre installasjon, service og vedlikehold av elektriske anlegg - Feilsøking og reparasjon av elektriske feil - Bistå med planlegging og gjennomføring av prosjekter - Samarbeide tett med kolleger, kunder og andre faggrupper Kvalifikasjoner: - Fullført videregående skole elektrofag (VG2) - Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig - Førerkort klasse B er ønskelig, men ikke et krav - Personlige egenskaper som ansvarsfull, nøyaktig, lærevillig og samarbeidsvillig Vi tilbyr: - Spennende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger - Muligheter for faglig utvikling gjennom kurs og intern opplæring - Konkurransedyktige betingelser med gode pensjonsordninger - Et selskap som legger vekt på trivsel, sikkerhet og gode arbeidsforhold Hvorfor søke? Elektropluss Telemark er et selskap i vekst, og vi ønsker å knytte til oss dyktige medarbeidere som vil være med på å bidra til vår videre suksess. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg faglig og personlig, samt jobbe med spennende prosjekter sammen med et sterkt team. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø og trivsel blant våre ansatte. Dersom du ønsker å bli en del av vårt team, kan du sende din søknad

Vi ser frem til å høre fra deg!

Elektropluss Telemark AS

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og 40 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er en godkjent lærlingbedrift, og vi er jobber for et trivelig og trygt arbeidsmiljø, både for ansatte og læringer. Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.

En del av Konstel

Elektropluss Telemark AS er en del av Konstel. Konstel består av 25 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.