Prosjektleder elektro

Har du lyst å lede små og store prosjekter er dette jobben for deg.
30.09.2023

Høy aktivitet gjør at vi har behov for mer ressurser på prosjektledelse.

Økonomi, innkjøp, kvalitetssikring og HSM vil være dine vesentlige fokusområder i prosjektgjennomføringen. Planlegging av ressursbehov, øvrig administrasjon og bemanning av oppdragene med rett kompetanse vil også være en del av arbeidsdagen. Du må ha evne til å lede, motivere og engasjere medarbeiderne på prosjektene.

I tillegg vil tydelig kommunikasjon med byggeledelse, sideentreprenører, ledere og medarbeidere være viktig. Samt skape gode relasjoner, følge opp kunder og leverandører.

Anbuds- og tilbudsregning vil også kunne være en arbeidsoppgave.


 • Du må ha elektroteknisk utdannelse, ingeniør eller tekniker 
 • Du må ha god bedriftsøkonomisk forståelse og markedsorientert erfaring
 • Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne 
 • Du må ha generell god IT- kompetanse og ønsket erfaring fra bruk av MS Project og BIM 
 • VI ønsker at du har yrkeserfaring som elektromontør gr. L


Er du løsningsorientert. strukturert og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er dette kvaliteter som kommer godt med i en slik stilling. Du må til tider tåle press og håndtering av flere oppgaver samtidig/stor arbeidskapasitet.

Pålitelighet og lojalitet er kvaliteter som vi i ELMO setter høyt.


Søknader mottas og vurderes fortløpende. Så ikke vent med å sende inn din søknad.

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder prosjekt, Jan Kolbjørn Husøy, på tlf. 951 41 105 eller personalleder Ellen Bolsø Engelund 934 20 617

ELMO Teknikk AS

ELMO Teknikk AS har behov for å forsterke laget med nye, gode kolleger. 

Men: Hvorfor i alle dager bør du begynne hos oss? Jo, fordi vi vet at motivasjon, trivsel og resultat henger nøye sammen, og denne kombinasjonen finner du hos ELMO. 

I ELMO er vi nemlig særdeles opptatt av kvalitet og pålitelighet. Gjennom nærmere 100 års historie har vi opparbeidet kompetanse og kultur som sitter i veggene. Denne blir ført videre og forvaltet av kunnskapsrike og dyktige fagfolk. Vårt arbeidsmiljø er preget av gjensidig respekt. Vi vil hverandre vel og vi drar veksler på hverandre i gode fagmiljø på flere felt. Våre ledere er dyktige og kunnskapsrike, og legger til rette for den enkeltes utvikling - gjerne gjennom etter- og videreutdanning. I ELMO ønsker vi engasjerte medarbeidere og vi legger derfor til rette for påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveger. 

Kundene våre er kvalitetsbevisste, og vi setter vår ære i å levere i henhold til deres behov og høye krav til kvalitet. Hverdagen er derfor preget av raske skifter og stor variasjon - det blir aldri kjedelig! Det betyr utfordring og læring der det faktisk gir best effekt: i jobbsituasjoner med kolleger som vil utvikle arbeidskameratens kompetanse. Derfor ser vi etter kandidater med den unike kombinasjonen dyktige hender, varme hjerter og kalde hoder. 


Om dette høres interessant og passende ut, vennligst les videre - da er du sannsynligvis en kandidat som vil passe godt inn hos oss! 

Dette er hva i kan tilby deg: 

 • Personlig og faglig utvikling i et solid fagmiljø
 • Jobb i et spennende og anerkjent selskap
 • Oppdrag med mange varierte arbeidsoppgaver
 • Jobb i en bedrift med fokus på HMS og kvalitet
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger

 

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Det kan være at vi har ledig stilling som elektriker her i Molde. 


All aktivitet i selskapet styres fra Elmo Teknikk AS’ hovedkontor i Gammelseterlia 12 («ELMO-bygget»), med 90 ansatte innenfor følgende kjerneområder:

 • Elektro; sterk- og svakstrøm
 • Automasjon
 • Lås og beslag

ELMO er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og vanns. Bedriften er blant de som har flest ansatte elektrikere og lærlinger i regionen.


ELMO er ISO 9001:2015 og NEK405-4 sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. NEK405-4 fastsetter krav til kontrollforetak som skal forestå kontroll av elektriske installasjoner i henhold til NEK 405-serien.


ELMO ble Miljøfyrtårnsertifisert 3.6.2020. Som Miljøfyrtårn tar vi aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling.

Achilles JQS er et system for administrasjon av leverandørinformasjon for olje- og gassindustrien i Norge og Danmark. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Registeret er en støtte for seriøse leverandører, med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.