Automasjonstekniker

Har du interesse for byggautomasjon?
29.02.2024

I jobben som automasjonstekniker i ELMO vil du være med på både service, nyinstallasjoner, rehabilitering og større byggeprosjekt. For å kunne gjennomføre arbeidsoppgavene på en god måte er det derfor nødvendig at du har fagbrev innen elektro eller automasjon, kommunisere på norsk og førerkort klasse B. Det er også ønskelig at du har noe erfaring fra/interesse for byggautomasjon. Om du har teknisk fagskole er dette et pluss. Du bør ha god kunnskap inne data, IT og nettverk.

Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Programmering og idriftsettelse av automatikk og SD-anlegg.
 • Service, vedlikehold og modernisering av automatikkanlegg og SD-anlegg
 • Gjennomføre serviceoppdrag i henhold til arbeidsoppdrag
 • Utføre og følge opp prosjekter.
 • Prosjektering av automasjonssystemer og tavler.


Arbeidsoppgavene er varierte og kan tilpasses dine kvalifikasjoner.

For å kunne trives i og gjennomføre arbeidsoppgavene på en god måte bør du derfor evne å jobbe selvstendig og strukturert. Du må være serviceinnstilt og ha stolthet for faget, og gjerne ha erfaring fra både private- og næringsinstallasjoner. Kreativitet og nytenking hos våre medarbeidere er kvaliteter som er verdifulle for oss.


Du vil få:

 • Nødvendig opplæring
 • Tett oppfølging
 • Kurs ved behov
 • Lønn ihht avtale


Vi oppfordrer jenter til å søke.

 

Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, kurs og opplæring etter behov.

Ta gjerne kontakt med avdelingslederleder Jan Kolbjørn Husøy 951 41 105 eller personalleder Ellen Bolsø Engelund tlf 934 20 617.

ELMO Teknikk AS

ELMO Teknikk AS har behov for å forsterke laget med nye, gode kolleger. 

Men: Hvorfor i alle dager bør du begynne hos oss? Jo, fordi vi vet at motivasjon, trivsel og resultat henger nøye sammen, og denne kombinasjonen finner du hos ELMO. 

I ELMO er vi nemlig særdeles opptatt av kvalitet og pålitelighet. Gjennom nærmere 100 års historie har vi opparbeidet kompetanse og kultur som sitter i veggene. Denne blir ført videre og forvaltet av kunnskapsrike og dyktige fagfolk. Vårt arbeidsmiljø er preget av gjensidig respekt. Vi vil hverandre vel og vi drar veksler på hverandre i gode fagmiljø på flere felt. Våre ledere er dyktige og kunnskapsrike, og legger til rette for den enkeltes utvikling - gjerne gjennom etter- og videreutdanning. I ELMO ønsker vi engasjerte medarbeidere og vi legger derfor til rette for påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveger. 

Kundene våre er kvalitetsbevisste, og vi setter vår ære i å levere i henhold til deres behov og høye krav til kvalitet. Hverdagen er derfor preget av raske skifter og stor variasjon - det blir aldri kjedelig! Det betyr utfordring og læring der det faktisk gir best effekt: i jobbsituasjoner med kolleger som vil utvikle arbeidskameratens kompetanse. Derfor ser vi etter kandidater med den unike kombinasjonen dyktige hender, varme hjerter og kalde hoder. 


Om dette høres interessant og passende ut, vennligst les videre - da er du sannsynligvis en kandidat som vil passe godt inn hos oss! 

Dette er hva i kan tilby deg: 

 • Personlig og faglig utvikling i et solid fagmiljø
 • Jobb i et spennende og anerkjent selskap
 • Oppdrag med mange varierte arbeidsoppgaver
 • Jobb i en bedrift med fokus på HMS og kvalitet
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger


ELMO Akademiet:

ELMO Akademiet er en «verktøykasse» som skal styrke muligheten til å utvikle og beholde ansatte og samtidig gjøre ELMO mer attraktive i forbindelse med rekruttering av nye ansatte. Det er derfor svært viktig for ELMO at vi kan tilby oversiktlig og systematisk kompetanseheving til de av våre ansatte som ønsker dette. Samtidig er det viktig i rekrutteringssammenheng å kommunisere til aktuelle kandidater hvilke muligheter som er tilgjengelig hos oss.

Etter ansettelse i ELMO vil du bli introdusert for dette tilbudet og gitt de tilganger som skal til for å gjennomføre både introduksjonskurs og kompetansepåfyll.

 

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Det kan være at vi har ledig stilling som elektriker her i Molde. 


All aktivitet i selskapet styres fra Elmo Teknikk AS’ hovedkontor i Gammelseterlia 12 («ELMO-bygget»), med 90 ansatte innenfor følgende kjerneområder:

 • Elektro; sterk- og svakstrøm
 • Automasjon
 • Lås og beslag

ELMO er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og vanns. Bedriften er blant de som har flest ansatte elektrikere og lærlinger i regionen.


ELMO er ISO 9001:2015 og NEK405-4 sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. NEK405-4 fastsetter krav til kontrollforetak som skal forestå kontroll av elektriske installasjoner i henhold til NEK 405-serien.


ELMO ble Miljøfyrtårnsertifisert 3.6.2020. Som Miljøfyrtårn tar vi aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling.

Achilles JQS er et system for administrasjon av leverandørinformasjon for olje- og gassindustrien i Norge og Danmark. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Registeret er en støtte for seriøse leverandører, med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.