Energirådgiver

Har du interesse for energibruk i bygninger og digitaliseringen av bygg?
30.09.2023

Det er et stort potensial for energieffektivisering og digitalisering av eksisterende bygg. Vårt team jobber

daglig med problemstillinger knyttet til energi, bærekraft og smarte bygg - våre erfarne teknikere får tiltakene gjennomført!

Som energirådgiver i ELMO Teknikk vil du vil delta i prosjekter som bidrar til redusert energiforbruk og klimagassutslipp, og vil følge prosjektet fra kartlegging til realisert resultat. Du vil være prosjektleder i energispareprosjektenes fase 1 (energikartlegging), som innebærer at du skal ta ansvar for å finne, beregne,

kvalitetssikre og følge opp energieffektiviseringstiltak. I rollen som energiingeniør vil du jobbe med alle mulige problemstillinger, og alt fra de minste detaljene

i en løsning til de store linjene i en portefølje av bygg. Ingen prosjekter er like. Du vil samarbeide tett med andre innen tekniske fag, og sammen finne de

optimale løsningene for drift av automatikk, ventilasjon, oppvarming, lys og kjøling.


Sentrale arbeidsoppgaver som du vil få ansvar for vil blant annet være:

 • Rådgivning til våre kunder, både offentlige og private, innenfor energikartlegging, energimerking og energioppfølging
 • Lede prosjekter innenfor energikartlegging, energimerking og energioppfølging
 • Gjennomføring, herunder teknisk befaring, energiberegninger, innhenting av priser og utarbeidelse av rapporter
 • Økonomisk og kontraktsmessig oppfølging av egne prosjekter
 • Ansvarlig for å vedlikeholde og styrke kunderelasjoner


Vi ser etter deg som:

Har god teoretisk basiskunnskap på bachelor- eller masternivå innen beregning av energiforbruk i bygg. Du har god kunnskap om tekniske anlegg i bygg og gjerne innen energieffektivisering.

Du må holde deg oppdatert på ny kunnskap innen området og ha evne til å videreformidle dette i organisasjonen, samt til våre kunder. Du er løsningsorientert, god til å skape relasjoner og positiv. At du er kvalitets- og ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner er viktig i en slik stilling.


Søknader mottas og vurderes fortløpende. Så ikke vent med å sende inn din søknad.

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder prosjekt, Jan Kolbjørn Husøy, på tlf. 951 41 105 eller personalleder Ellen Bolsø Engelund 934 20 617

ELMO Teknikk AS

ELMO Teknikk AS har behov for å forsterke laget med nye, gode kolleger. 

Men: Hvorfor i alle dager bør du begynne hos oss? Jo, fordi vi vet at motivasjon, trivsel og resultat henger nøye sammen, og denne kombinasjonen finner du hos ELMO. 

I ELMO er vi nemlig særdeles opptatt av kvalitet og pålitelighet. Gjennom nærmere 100 års historie har vi opparbeidet kompetanse og kultur som sitter i veggene. Denne blir ført videre og forvaltet av kunnskapsrike og dyktige fagfolk. Vårt arbeidsmiljø er preget av gjensidig respekt. Vi vil hverandre vel og vi drar veksler på hverandre i gode fagmiljø på flere felt. Våre ledere er dyktige og kunnskapsrike, og legger til rette for den enkeltes utvikling - gjerne gjennom etter- og videreutdanning. I ELMO ønsker vi engasjerte medarbeidere og vi legger derfor til rette for påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveger. 

Kundene våre er kvalitetsbevisste, og vi setter vår ære i å levere i henhold til deres behov og høye krav til kvalitet. Hverdagen er derfor preget av raske skifter og stor variasjon - det blir aldri kjedelig! Det betyr utfordring og læring der det faktisk gir best effekt: i jobbsituasjoner med kolleger som vil utvikle arbeidskameratens kompetanse. Derfor ser vi etter kandidater med den unike kombinasjonen dyktige hender, varme hjerter og kalde hoder. 


Om dette høres interessant og passende ut, vennligst les videre - da er du sannsynligvis en kandidat som vil passe godt inn hos oss! 

Dette er hva i kan tilby deg: 

 • Personlig og faglig utvikling i et solid fagmiljø
 • Jobb i et spennende og anerkjent selskap
 • Oppdrag med mange varierte arbeidsoppgaver
 • Jobb i en bedrift med fokus på HMS og kvalitet
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger

 

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Det kan være at vi har ledig stilling som elektriker her i Molde. 


All aktivitet i selskapet styres fra Elmo Teknikk AS’ hovedkontor i Gammelseterlia 12 («ELMO-bygget»), med 90 ansatte innenfor følgende kjerneområder:

 • Elektro; sterk- og svakstrøm
 • Automasjon
 • Lås og beslag

ELMO er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og vanns. Bedriften er blant de som har flest ansatte elektrikere og lærlinger i regionen.


ELMO er ISO 9001:2015 og NEK405-4 sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. NEK405-4 fastsetter krav til kontrollforetak som skal forestå kontroll av elektriske installasjoner i henhold til NEK 405-serien.


ELMO ble Miljøfyrtårnsertifisert 3.6.2020. Som Miljøfyrtårn tar vi aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling.

Achilles JQS er et system for administrasjon av leverandørinformasjon for olje- og gassindustrien i Norge og Danmark. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Registeret er en støtte for seriøse leverandører, med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.