Prosjektleder solenergi

Etterspørselen etter solenergi er stor og vi har behov for å styrke vår kompetanse innen feltet
30.04.2024

Det er et stort potensial for energieffektivisering og digitalisering av eksisterende bygg ifm. de kommende års omstillinger til et grønt skifte. Vårt team jobber daglig med forespørsler og leveransemuligheter knyttet til energi, bærekraft og smarte bygg - våre erfarne teknikere får tiltakene gjennomført!

 

Vi søker deg som brenner for solkraft som energikilde. Du har relevant utdanning på fagskole eller høgskolenivå og gjerne erfaring innen prosjektledelse. Har du teorien, men ikke erfaringen, vil du få denne etter hvert. Som prosjektleder i ELMO Teknikk vil du vil delta i prosjekter som bidrar til redusert energiforbruk og klimagassutslipp. Du vil samarbeide tett med andre innen tekniske fag, og sammen være med på å skape de optimale løsningene for drift av automatikk, ventilasjon, oppvarming, lys og kjøling.

 

Du vil bli en del av prosjektavdelingen vår, og høste erfaring fra våre dyktige prosjektledere og prosjekteringsingeniører.

Du må trives i en hektisk hverdag og ha fokus på HMS og bærekraft.

Arbeidsoppgavene dine vil være prosjektering av solcelleanlegg, utarbeidelse av tegningsgrunnlag, menge- og ytelsesberegning av mellom annet vindkrefter og snølast. Du følger opp ansatte og fremdrift på byggeplasser.

Du må ha førerkort kl. B og gode engelsk- og/eller norsk kunnskaper.

 

Søknader mottas og vurderes fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad!

Ta gjerne kontakt med personalleder Ellen Bolsø Engelund på tlf. 934 20 617 eller ellen@elmo.no

ELMO Teknikk AS