Elsikkerhetsingeniør

Ta kontroll over din egen arbeidshverdag!
12.07.2024

Ønsker du deg en jobb der du selv bestemmer over din egen arbeidshverdag? Da må du bli en del av vårt team med superhelter som hver dag jobber for at Norge skal bli mer elsikkert. Dette er jobben for deg som ønsker å utføre samfunnsviktige oppgaver og å gjøre en forskjell. Hos oss får du muligheten til å skape en tryggere hverdag for vanlige mennesker og til og med redde liv.


En spennende arbeidshverdag med mye frihet

Våre engasjerte elsikkerhetsingeniører kontrollerer elektriske anlegg, reviderer bedrifters internkontrollsystemer og bidrar med elsikkerhetsinformasjon til blant annet skoler og institusjoner. Dette gjør vi på oppdrag fra Det lokale eltilsyn i en rekke nettselskaper. Hvert år luker vi vekk tusenvis av feil i elektriske anlegg eller elektrisk utstyr. Noen av disse er mulige dødsfeller og vårt slagord er derfor passende nok - Sammen for trygghet.


Som ansatt hos oss får du en selvstendig og fleksibel arbeidsdag med gode muligheter for faglig utvikling. Du blir en del av et av landets ledende sakkyndige selskaper innen elsikkerhet i et felleskap med over 50 ansatte.


Arbeidsoppgaver som kan bli aktuelle for deg som en elsikkerhetsingeniør er:

  • Kontrollere elektriske anlegg
  • Revisjon av virksomheter opp imot internkontrollforskriften
  • Revisjon og oppfølging av elektroinstallatører
  • Oppfølging av ulovlige aktører innenfor vårt bransjeområde (A-/El-krim)
  • Gi elsikkerhetsinformasjon til skoleklasser og lag/foreninger
  • Brann- og ulykkesutredning – bistå Politi ved forespørsel
  • Kurs-/foredragsholder – om regelverket vi forvalter

 

Vi har stort fokus på frihet under ansvar. Tekniske og innovative IT-løsninger bidrar til at dette kan praktiseres i hverdagen. Den ansatte styrer selv sine arbeidsdager ved å planlegge tildelte oppgaver på en effektiv og systematisk måte.


Kvalifikasjoner

Her hos Elsikkerhet Norge ser vi etter deg som er løsningsorientert og selvstendig. Du er kundeorientert og har gode kommunikasjonsevner. I tillegg må du tilfredsstille kravene som kreves gjennom lov og forskrift:

  • Fagbrev som elektriker
  • Minimum 2-årig teknisk fagskole i elkraft
  • 3 år relevant erfaring innen elektrikerfaget på saksbehandlernivå, etter endt fagskole/høgskole
  • Du har førerkort kl. B
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk


Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad og CV i dag!

Elsikkerhet Norge

Elsikkerhet Norge skal være Norges toneangivende aktør i markedet for DLE-tjenester. Vi ønsker å heve status og oppmerksomhet rundt vårt fag, og sikre våre oppdragsgivere et godt omdømme. Med dette som grunnlag vil vi også utvikle nye produkter for nye markeder.


Vårt slagord er «Sammen for trygghet». Ordene rommer vår kjernevirksomhet; alt vi gjør hver eneste dag har som mål å gjøre det tryggere for deg, og det gjør vi aller best sammen med deg. Vi gjør ca. 30 000 tilsyn i hjem, hytter og virksomheter hvert år. Vi sjekker om det elektriske anlegget er trygt for deg og familien din. Samtidig gir vi deg god informasjon om elsikkerhet slik at du kan se potensielle faresituasjoner og selv kan avverge dem. Du og jeg jobber sammen for trygghet!


Derfor har vi også utviklet Elsikkerhetsportalen.no. Her har vi samlet all informasjon om elsikkerhet på ett sted. Vi hjelper deg med hva du skal se etter og hva du bør gjøre. Sammen reduserer vi risikoen for brann som følge av elektrisk feil eller feil bruk av elektrisk utstyr. Følger du Elsikkerhetsportalen.no på Facebook, får du gode tips og råd direkte på din nyhetsfeed.