Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Personalleder - Eplehuset Servicesenter Oslo

Evner du å holde hodet kaldt og hjertet varmt?
30.06.2024

Vi ser etter en motivert og lidenskapelig personalleder til vårt servicesenter i Oslo. Vi søker deg som evner å holde hodet kaldt og hjertet varmt, og som trives godt med personalarbeid. Kanskje er du nyutdannet innen HR og ønsker å lære mer om personalledelse? Eller så har du erfaring som leder, og gjennom dette funnet ut at personalarbeid er din styrke?


Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og vi er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og vi elsker de fysiske kundemøtene! De fleste kjenner Eplehuset for butikkene våre, men vi er også sertifisert som Apple Authorized Service Provider, og har dedikerte servicelokasjoner med både verksted og kundemottak. Vi har et mål om å håndtere alle servicesaker så raskt som mulig, med en høy kundetilfredshet. Vi mener at alle fortjener god service, og for å kunne levere god service trenger vi solide team med dyktige og engasjerte ansatte.  


Om stillingen

Som personalleder vil du være en del av det lokale lederteamet på fem ledere i Eplehusets største avdeling; Servicesenter Oslo. Avdelingen består av tre team, hvor hvert team har sin egen teamleder som er ansvarlig for den daglige leveransen. Som personalleder vil du være en sentral del i oppfølgingen av teamene, og du vil sitte tett på de ansatte i hverdagen. 

I tillegg til være en sparringspartner for teamlederne vil du også ha en hands-on-rolle i personalarbeidet, gjennomføre egne administrative oppgaver, eie egne prosjekter og være en pådriver for kontinuerlig forbedring og utvikling. Som personalleder vil du være jobbe aktivt med å lete etter nye muligheter, forstå de ulike behovene som finnes og bidra til å skape et positivt og produktivt arbeidsmiljø.


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Overordnet ansvar for personalledelse ved avdelingen
  • Langsiktig bemanningsplanlegging i vaktplansystemet vårt; Quinyx, herunder ferieplanlegging
  • Sykefraværsoppfølging
  • Prosesseier i ansattreisen fra A-Å; inkludert rekruttering, on-/offboarding, videreutvikling, oppfølging, medarbeidersamtaler og arbeidsmiljøutvikling
  • Oppfølging av personalrelaterte aspekter, samarbeid med verneombud, tillitsvalgt og øvrig ledelse
  • Fasilitere kulturgruppen og planlegge/arrangere sosiale arrangementer
  • Eie og videreutvikle egne prosjekter, blant annet innen opplæring og utvikling av ansatte


I din rolle som personalleder vil du være med på å utvikle det beste arbeidsmiljøet for våre ansatte, slik at de igjen kan gi våre kunder de beste serviceopplevelsene. Du skal være en støtte og oppleves tilgjengelig for både ledere og ansatte i avdelingen. 


For å trives hos oss, tror vi at du kjenner deg igjen i noen av disse punktene:

  • Du er genuint opptatt av å forstå, ta vare på og videreutvikle de rundt deg
  • Du har gode mellommenneskelige egenskaper, er dyktig på dialog og samarbeid
  • Du tar initiativ, skaper engasjement og tør å fremme egne meninger
  • Du har gjerne erfaring fra personalarbeid, eller utdanning innenfor HR og/eller ledelse
  • Du kjennetegnes som blid og omgjengelig, men evner også å være saklig og tydelig
  • Du har gjerne kjennskap til relevant lov- og avtaleverk, som arbeidsmiljøloven


Hvorfor velge oss?

  • Hos oss får du ta del i en ambisiøs og fremoverlent bedrift som investerer i våre ansatte.
  • Du vil få grundig opplæring gjennom Eplehusets opplæringsløp; Verdiskolen
  • Du vil få muligheter for personlig og faglig utvikling, med bistand og oppfølging fra vår sentrale HR-avdeling
  • Vi er stolte av kulturen vår
  • Alle avdelinger har en personalklubb som brukes på sosiale arrangementer
  • Gode ansatt- og familierabatter på de kuleste produktene
  • Vi har sentrale og moderne lokaler midt i Oslo sentrum
  • Vi har tidbank og fleksibel arbeidstid, med kjernetid fra 09:00-15:00 


Hos oss verdsetter vi forskjellene og styrkene, og tror at alle er best når de kan være hele seg på jobb. Våre ansatte møter alle slags mennesker hver dag, og vi ønsker at vår avdeling skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi tror at en avdeling med forskjellige bakgrunner og erfaringer hjelper oss med å forstå og hjelpe kundene våre bedre, og dermed skape betydningsfulle opplevelser for alle som besøker oss. Derfor oppfordrer vi alle, uansett kjønn, etnisitet, religion, seksuell orientering, funksjonshemming eller alder, til å søke. 


Dersom du tenker at dette samsvarer med dine interesser vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV + søknadsbrev hvor du beskriver hvordan nettopp din kompetanse og egenskaper kan passe godt i denne stillingen. Kandidater vurderes fortløpende, så ikke avvent til fristen med å sende din søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!


Har du spørsmål om stillingen, så kan du ta kontakt med Servicesjef Kristoffer Haaø på e-post: kristoffer.haao@eplehuset.no


Søknadsfrist: 30.06.2024

Oppstart: Etter avtale

Fordeler hos oss

God kultur!
Menneskene i Eplehuset er vår viktigste ressurs og vi investerer mye i å dyrke en god kultur. Begeistrede kunder starter med begeistrede ansatte!
Epleheim og personalklubb
Vi arrangerer hvert år "Epleheim", vår egen musikkfestival for ansatte der vi samles for å feire og sette oss nye mål. Vi har personalklubb i alle avdelinger der Eplehuset dobler beløpet ansatte sparer.
Ansatt- og familierabatter
Kjøp varer fra hele vårt sortiment til fordelaktige priser, til deg selv og nærmeste familie.
Samfunnsansvar
Vi gir til samfunnsnyttige formål hvert eneste år og har flere langsikte samarbeidspartnere. I tillegg har vi adoptert et område ved hver avdeling som ryddes for søppel 3 ganger i året i samarbeid med Hold Norge Rent.
Livid x Eplehuset
Vi liker varer som varer, og uniformene våre er intet unntak. I samarbeid med Livid tilbyr vi en behagelig og bærekraftig uniform bestående av t-skjorte, skjorte eller cardigan.
Verdiskolen
Vårt onboarding- og opplæringsprogram sikrer en god forståelse av våre verdier og kultur. Mange kurs og sertifiseringer tilgjengelig, for både medarbeidere og ledere.

Eplehuset

Med våre 23 sentralt plasserte butikker, 2 servicesenter, bedrift- og utdanningsspesialister, kundesenter og nettbutikk står vi klare for å hjelpe med alt innenfor Apple og det som hører til. Vi har vært Apple-spesialister i over 20 år og elsker å skape gode kundeopplevelser. Visjonen vår om å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser er vår ledestjerne i hverdagen, og vi jobber aktivt med å oppleves ut fra våre fire verdier; kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø.


Eplehuset er sertifisert som Apple Premium Partner, Apple Authorised Service Provider og Apple Authorised Eduaction Specialist. Vi har hovedkontor i både Trondheim og Oslo.


Vi har som mål at det skal oppleves positivt å ha Eplehuset i nærheten av seg og vi skal være bevisst vårt fotavtrykk. Et mål som aldri vil være 100% fullført, men som vi har troen på hjelper oss til å hele tiden forbedre oss og oppmuntre hverandre til å gjøre mer.