Oslo, Norge

HR medarbeider 100% vikariat

Er du vår nye HR-stjerne med glimt i øyet?
Søk snarest
31.07.2024

Er du vår nye HR-stjerne med glimt i øyet?

Vi leter ikke etter superhelter med kapper og masker, men vi søker deg med en strålende personlighet og en ekte lidenskap for HR! Ønsker du å være en del av et dynamisk team som setter medarbeiderne i sentrum og har det gøy på jobb? Da er du kanskje den vi ser etter! Vi søker en energisk og kreativ HR-medarbeider som kan løfte vårt team til nye høyder. Vikariatet vil vare ut året, med mulighet for forlengelse.


Hos oss får du sjansen til å spille en nøkkelrolle i å forme og styrke vår arbeidskultur. Du vil være den som hjelper oss med å finne de beste talentene, sørger for at våre kollegaer trives og utvikler seg, og sikrer at vi alltid følger de beste HR-praksisene. Du får være med på å arrangere morsomme teamaktiviteter, utvikle innovative opplæringsprogrammer og bidra til å skape en uniq arbeidsplass for våre ansatte.


Hvorfor Eplehuset?

Til den rette kandidaten kan vi tilby utviklingsorientert og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi hverandres ulikheter og styrker, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet hos våre ansatte. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering, og våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen, og Eplehuset har også en egen årlig musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby god beliggenhet i hjertet av Oslo og en fleksibel og givende arbeidstilværelse. Du vil i stor grad skape din egen arbeidshverdag, og du vil være en viktig brikke i spennende satsning. 



Arbeidsoppgaver:

  • Rekruttering og ansettelse: bistå ledere i rekrutteringsprosessen fra utlysning til ansettelse.
  • Personaladministrasjon: Oppdatere og vedlikeholde personalmapper, håndtere arbeidskontrakter og administrere fravær.
  • Medarbeiderutvikling: Planlegge og koordinere opplæring, utviklingsprogrammer og kurs for ansatte.
  • HMS: Bidra til å opprettholde og forbedre arbeidsmiljøet i henhold til gjeldende lover og forskrifter.
  • Rådgivning: Være en støtte for ledere og ansatte i HR-relaterte spørsmål.
  • Annet: Bidra til HR-avdelingens prosjekter og initiativer.


Kvalifikasjoner:

  • Bachelorgrad innen HR, administrasjon eller relaterte felt. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Kjennskap til arbeidsrett og HR-prosesser.
  • Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig.
  • Gode IT-kunnskaper og erfaring med HR-systemer.


Personlige egenskaper:

  • Proaktiv og initiativrik.
  • Sterke relasjonsbyggende evner.
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team.
  • Positiv og serviceinnstilt.


Vi tilbyr:

  • Et trygt og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Pensjons- og forsikringsordninger.


Slik søker du: Send din søknad og CV.. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon: For spørsmål om stillingen, kontakt Nadja Sørensen, HR sjef e-post nadja.sorensen@eplehuset.no


Fordeler hos oss

God kultur!
Menneskene i Eplehuset er vår viktigste ressurs og vi investerer mye i å dyrke en god kultur. Begeistrede kunder starter med begeistrede ansatte!
Epleheim og personalklubb
Vi arrangerer hvert år "Epleheim", vår egen musikkfestival for ansatte der vi samles for å feire og sette oss nye mål. Vi har personalklubb i alle avdelinger der Eplehuset dobler beløpet ansatte sparer.
Ansatt- og familierabatter
Kjøp varer fra hele vårt sortiment til fordelaktige priser, til deg selv og nærmeste familie.
Samfunnsansvar
Vi gir til samfunnsnyttige formål hvert eneste år og har flere langsikte samarbeidspartnere. I tillegg har vi adoptert et område ved hver avdeling som ryddes for søppel 3 ganger i året i samarbeid med Hold Norge Rent.
Livid x Eplehuset
Vi liker varer som varer, og uniformene våre er intet unntak. I samarbeid med Livid tilbyr vi en behagelig og bærekraftig uniform bestående av t-skjorte, skjorte eller cardigan.
Verdiskolen
Vårt onboarding- og opplæringsprogram sikrer en god forståelse av våre verdier og kultur. Mange kurs og sertifiseringer tilgjengelig, for både medarbeidere og ledere.

Eplehuset

Med våre 23 sentralt plasserte butikker, 2 servicesenter, bedrift- og utdanningsspesialister, kundesenter og nettbutikk står vi klare for å hjelpe med alt innenfor Apple og det som hører til. Vi har vært Apple-spesialister i over 20 år og elsker å skape gode kundeopplevelser. Visjonen vår om å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser er vår ledestjerne i hverdagen, og vi jobber aktivt med å oppleves ut fra våre fire verdier; kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø.


Eplehuset er sertifisert som Apple Premium Partner, Apple Authorised Service Provider og Apple Authorised Eduaction Specialist. Vi har hovedkontor i både Trondheim og Oslo.


Vi har som mål at det skal oppleves positivt å ha Eplehuset i nærheten av seg og vi skal være bevisst vårt fotavtrykk. Et mål som aldri vil være 100% fullført, men som vi har troen på hjelper oss til å hele tiden forbedre oss og oppmuntre hverandre til å gjøre mer.