Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Bodø, Norge

Eplehuset Bodø - selger deltid

Vi søker etter en nysgjerrig og engasjert selger!
01.09.2024

Bli en del av Eplehuset Bodø! 🍏


Om stillingen

Er du klar for å bli en del av team Eplehuset Bodø? Som butikkselger hos oss, vil du være en sentral del av vårt team, hvor vi er dedikert til å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser for kundene våre. Vi ønsker spesielt å høre fra deg som er opptatt av mennesker, salg og teknologi og som blir inspirert av muligheten til å gjøre en forskjell. Hos oss er kunnskap, begeistring, inspirasjon, og miljø i fokus. 


Vi søker deg som vil bidra til å gi våre kunder den beste Eplehuset opplevelsen. Vi skal inspirere og begeistre, samtidig som vi sammen tar ansvar for miljøet. Hos Eplehuset får du muligheten til å jobbe i et team som setter stor pris på unike perspektiver og ferdigheter. Vi er opptatt av mangfold og inkludering på arbeidsplassen. Vi tror på at et variert og balansert team bidrar til økt innovasjon, bedre beslutningstaking og en rikere arbeidskultur. For å styrke vårt engasjement for likestilling og kjønnsbalanse, ønsker vi å oppfordre spesielt kvinner til å søke på denne stillingen.


Hva vil du gjøre?

  • Skap de beste kundeopplevelser: Være nysgjerrig, lyttende for å forstå kundens behov og tilby kreative løsninger som både begeistrer og inspirerer.
  • Være på kundens lag: Sørg for at kundens ønsker blir ivaretatt på en profesjonell og varm måte, med et fokus på personlig service og empati. Vi selger kun det vi tror på!
  • Bygge relasjon: Bidra til at Eplehuset er det naturlige valget for kunder gjennom de beste opplevelser.


Hvem er du?

Du er genuint interessert i mennesker og teknologi. Erfaring fra butikkarbeid kan være en fordel, men det viktigste er din evne og vilje til å skape en positiv opplevelse for hver kunde. Hos oss får du muligheten til å vokse og utvikle deg, og du blir en del av et team som verdsetter din innsats og kompetanse.


Du er:

  • Serviceorientert: Du har en naturlig evne til å skape dialog med kunder og hjelpe dem på best mulig måte.
  • Nysgjerrig og engasjert: Du holder deg oppdatert på teknologiske trender og er alltid ivrig etter å lære noe nytt.
  • Tilpasningsdyktig: Du håndterer forskjellige situasjoner og kundetyper med letthet og profesjonalisme.
  • Teamplayer: Du trives med å jobbe sammen med andre, bidrar positivt til miljøet og bygger sterke relasjoner.
  • Kreativ problemløser: Du elsker å finne nye måter å løse utfordringer på, og er alltid på utkikk etter hvordan vi kan forbedre kundens opplevelse.


Hva tilbyr vi?

  • Et ungt og dynamisk miljø: Hos oss møter du likesinnede som deler din lidenskap for teknologi og kundeservice.
  • Utviklingsmuligheter: Vi investerer i våre ansatte, så her får du sjansen til å vokse og utvikle deg sammen med oss.
  • En arbeidsplass som verdsetter mangfold: Vi er stolte av å ha et team som er både inkluderende og mangfoldig. Vi vet at et variert team gir oss et konkurransefortrinn, og vi ønsker spesielt flere kvinner velkommen.
  • Fokus på bærekraft: Vi bryr oss om miljøet og ønsker å være en positiv kraft for fremtiden.


Vi er alltid på utkikk etter nye talenter som kan bidra med unike perspektiver. Tror du ikke at du oppfyller alle kravene? Ikke la det stoppe deg! Vi vil gjerne at du søker uansett – din stemme kan utgjøre en forskjell. 


Hos Eplehuset arbeider vi målrettet for den beste kundeopplevelsen, og vi vil at du skal være en del av vår suksess! Vi oppfordrer kvinner (og menn) som kjenner seg inspirert av vår visjon til å søke. Din stemme er viktig, og vi er her for å høre den. 


Hvis dette høres ut som deg, og du er klar for å ta nye utfordringer med et smil, vil vi gjerne høre fra deg! 


Spørsmål til stillingen kan rettes til butikksjef Ole Tobias Mosti, ole.mosti@eplehuset.no


Oppstartsdato: 01.09.24, eller etter avtale.

Fordeler hos oss

God kultur!
Menneskene i Eplehuset er vår viktigste ressurs og vi investerer mye i å dyrke en god kultur. Begeistrede kunder starter med begeistrede ansatte!
Epleheim og personalklubb
Vi arrangerer hvert år "Epleheim", vår egen musikkfestival for ansatte der vi samles for å feire og sette oss nye mål. Vi har personalklubb i alle avdelinger der Eplehuset dobler beløpet ansatte sparer.
Ansatt- og familierabatter
Kjøp varer fra hele vårt sortiment til fordelaktige priser, til deg selv og nærmeste familie.
Samfunnsansvar
Vi gir til samfunnsnyttige formål hvert eneste år og har flere langsikte samarbeidspartnere. I tillegg har vi adoptert et område ved hver avdeling som ryddes for søppel 3 ganger i året i samarbeid med Hold Norge Rent.
Livid x Eplehuset
Vi liker varer som varer, og uniformene våre er intet unntak. I samarbeid med Livid tilbyr vi en behagelig og bærekraftig uniform bestående av t-skjorte, skjorte eller cardigan.
Verdiskolen
Vårt onboarding- og opplæringsprogram sikrer en god forståelse av våre verdier og kultur. Mange kurs og sertifiseringer tilgjengelig, for både medarbeidere og ledere.

Eplehuset

Med våre 23 sentralt plasserte butikker, 2 servicesenter, bedrift- og utdanningsspesialister, kundesenter og nettbutikk står vi klare for å hjelpe med alt innenfor Apple og det som hører til. Vi har vært Apple-spesialister i over 20 år og elsker å skape gode kundeopplevelser. Visjonen vår om å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser er vår ledestjerne i hverdagen, og vi jobber aktivt med å oppleves ut fra våre fire verdier; kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø.


Eplehuset er sertifisert som Apple Premium Partner, Apple Authorised Service Provider og Apple Authorised Eduaction Specialist. Vi har hovedkontor i både Trondheim og Oslo.


Vi har som mål at det skal oppleves positivt å ha Eplehuset i nærheten av seg og vi skal være bevisst vårt fotavtrykk. Et mål som aldri vil være 100% fullført, men som vi har troen på hjelper oss til å hele tiden forbedre oss og oppmuntre hverandre til å gjøre mer.