Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Er du en erfaren leder med hjerte for et godt arbeidsmiljø?

Vi søker etter to dedikerte og erfarne teamledere med kompetanse innen personalledelse og teamoppfølging.
31.08.2024

Har du en lidenskap for ledelse og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø?

Vi søker etter to dedikerte og erfarne teamledere med kompetanse innen personalledelse og teamoppfølging.


Om Falck 

Vi i Falck Norge leverer helse- og karrieretjenester over hele landet og bidrar hver dag til bedre helse og et godt arbeidsliv. Hos oss får du muligheten til å gjøre en forskjell i andres liv – og for samfunnet. Du blir en del av et omfattende og kompetent tverrfaglig miljø, der du vil få faglig utvikling og kan sparre med dine

kollegaer. Vi er et landsdekkende selskap med aktivitet over hele landet, noe som åpner for både mobilitet og hybride løsninger.  


Falck Helseformidling formidler helsetjenester til forsikringsselskaper og bedrifter gjennom digitale plattformer og vårt tverrfaglige rådgivningssenter bemannet av dyktige helsepersonell. Vår hoved leveranse mot forsikring er full outsourcing av helseforsikring, der vi formidler behandlingsoppdrag over hele landet. I alt vi gjør, har vi et sterkt fokus på å holde folk i arbeid ved å forebygge sykefravær. Som medarbeider hos oss vil du bidra til vårt samfunnsansvar for å redusere uføregraden i samfunnet.


Falck Helseformidling er nå inne i en spennende utviklingsfase med økende oppdragsmengde, vi søker derfor etter to dedikerte og erfarne teamledere

med kompetanse innen personalledelse og teamoppfølging. Vi legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø hvor dere vil få en viktig rolle.


Ansvarsområder:

- Lede og utvikle teamet mot felles mål

- Oppfølgning av ansatte og teamene gjennom samtaler, evalueringer, og utviklingsplaner  

- Bidra til videre utvikling av vårt positivt og inkluderende arbeidsmiljø  

- Sikre høy kvalitet i våre tjenester gjennom kontinuerlig forbedring       

- Bidra til strategisk planlegging og implementering av nye initiativer


Kvalifikasjoner:

- Dokumentert erfaring fra teamleder rollen

- Sterk evne til å bygge relasjoner og motivere ansatte

- Erfaring fra operativ drift og kunderådgivning

- Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

- Evne til å håndtere komplekse situasjoner med ro og besluttsomhet


Vi tilbyr:

- En utfordrende stilling i et anerkjent selskap med solid vekstpotensial

- Mulighet til å gjøre en forskjell for både ansatte og kunder

- Konkurransedyktige betingelser

- Et støttende arbeidsmiljø hvor samarbeid står sentralt


Hvorfor søke hos oss?

Som teamleder hos Falck Helseformidling får du muligheten til å forme fremtiden for våre tjenester sammen med oss.

Du blir del av et engasjert lag som alltid strekker seg etter de beste løsningene for våre kunder.


Vi gleder oss til å høre fra deg!



.

Fordeler hos oss

Helse
Vi skaper bedre helse i norsk arbeidsliv gjennom å levere et bredt tjenestetilbud innen både bedrifts- og spesialisthelse.
Karrieretjenester
Vi er en lagspiller innen arbeid og helse som tilbyr et stort spekter av målrettede veiledningstjenester til arbeidssøkere og sykmeldte arbeidstakere.

Falck Norge AS

Falck leverer helse- og karrieretjenester over hele Norge

Falck har et landsdekkende tilbud innen bedriftshelsetjenester, spesialisthelsetjenester, helseformidling og arbeidsmarkedstjenester. Vårt hovedmål er å bistå våre kunder med tjenester som skaper synlige, målbare og vedvarende forbedringer i den enkeltes helse og arbeidsdeltakelse. Med vår kompetanse og innsats øker vi menneskers arbeidsevne, mestring og livskvalitet.


Om våre helsetjenester

Vårt dyktige og engasjerte helsepersonell jobber tverrfaglig for å ivareta kunders og pasienters helhetlige helsesituasjon. Disse ekspertene innen bedrifts- og spesialisthelse utgjør et av Norges største fagmiljøer innen arbeidshelse. Vi tilbyr også helsetjenester til privatpersoner gjennom medisinske klinikker og har et bredt, nasjonalt treningstilbud. Å styrke forutsetningene for god helse i befolkningen og norsk arbeidsliv er et viktig steg på veien til et mer bærekraftig samfunn.


Om våre karrieretjenester

Med NAV som vår største kunde, jobber våre dyktige karriereveiledere over hele Norge med å få stadig flere ut i arbeid de både trives i og lykkes med. Økt mestring og bedre livskvalitet er viktige stikkord for oss i dette arbeidet. Vi brenner for å øke arbeidsdeltakelsen og livskvaliteten hos det norske folk, og på den måten bidra til et mer bære kraftig samfunn.