Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Leder leverandørnettverk

Vil du være med på å utvikle og forbedre samarbeidet med vårt nettverk av leverandører?
Søk snarest
15.09.2024

Om Falck 

Vi i Falck Norge leverer helse- og karrieretjenester over hele landet og bidrar hver dag til bedre helse og et godt arbeidsliv. Hos oss får du muligheten til å gjøre en forskjell i andres liv – og for samfunnet. Du blir en del av et omfattende og kompetent tverrfaglig miljø, der du vil få faglig utvikling og kan sparre med dine kollegaer. Vi er et landsdekkende selskap med aktivitet over hele landet, noe som åpner for både mobilitet og hybride løsninger.  


Om våre helseformidlingstjenester 

Falck formidler helsetjenester til forsikringsselskap og bedrifter gjennom digitale flater og vårt tverrfaglige rådgivingssenter bemannet av helsepersonell. Vår hovedleveranse mot forsikring er full outsourcing av helseforsikring, formidling av behandlingsoppdrag over hele landet, samt rådgivningstjenester for å unngå sykefravær og tilbakeføring til jobb dersom man allerede er sykmeldt. Den røde tråden i det vi gjør er å holde folk i arbeid ved å forebygge sykefravær. Som medarbeider hos oss vil du bidra til samfunnsansvaret vi har for å holde uføregraden i samfunnet nede.


Leder Leverandørnettverk 

Som Leder Leverandørnettverk vil du ha ansvaret for å forhandle, inngå og følge opp avtaler med våre leverandører. I all hovedsak er det snakk om klinikker, institutter og private sykehus i Falck´s fysikalske, medisinske og psykologfaglige nettverk. Din hovedoppgave vil være å sikre at selskapet etablerer solide og lønnsomme samarbeidsrelasjoner med leverandørene, samtidig som du aktivt jobber med å identifisere potensielle effektiviseringer og kostnadsbesparelser. Du vil også ha personalansvar for nettverkskoordinatorer, og det vil være din oppgave å veilede, støtte og bidra til faglig utvikling av teamet. Denne rollen er en nøkkelrolle hos oss, og du vil kunne ta stor del i vårt strategiske arbeid.


Vi søker etter en leder med god forretningsforståelse som brenner for gode relasjoner, har gode kommunikasjonsevner og erfaring med å forhandle og følge opp avtaler. Som Leder Leverandørnettverk vil du være en del av ledergruppen og rapportere til Direktør for forretningsområdet.


Vi tilbyr:

  • En utfordrende og spennende arbeidshverdag
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • En arbeidsplass hvor vi fokuserer på å ha et godt arbeidsmiljø og tar godt vare på hverandre
  • Ulike forsikringsordninger, deriblant helseforsikring.


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver: 

  • Du vil gjennomføre forhandlinger med leverandører for å sikre optimale avtaler og betingelser. 
  • Du vil bygge og opprettholde sterke relasjoner med leverandører gjennom regelmessig kommunikasjon og samarbeid. 
  • Vi søker etter deg som kan overvåke markedstrender, bransjens beste praksis og endringer i regelverk som påvirker innkjøpsprosessen, og justere strategier og avtaler deretter. 
  • Du kommer til å samarbeide tett med andre avdelinger i selskapet for å sikre at innkjøpsbehovene er dekket og at samarbeidet med leverandører er optimalt. 
  • Dine medarbeidere vil trenge støtte og veiledning i deres arbeid, inkludert opplæring, oppfølging og evaluering av deres prestasjoner. 


For å lykkes i denne stillingen tror vi at du har:  

  • Erfaring med å forhandle og inngå avtaler med leverandører. 
  • Evne til å kunne identifisere potensielle forbedringsmuligheter og kostnadsbesparelser. 
  • Egenskapene som skal til for å kunne bygge sterke relasjoner både internt og eksternt. 
  • Gode strategiske kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig.
  • Evne til å jobbe på en proaktiv og løsningsorientert måte.


Vi ser frem til å høre fra deg! 


Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, utdannelser, livserfaringer og perspektiver for å bidra til at vi leverer enda bedre tjenester til våre kunder, deltakere og pasienter. Vi oppfordrer alle til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, kjønnsidentitet, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Du er også velkommen til å søke selv om du ikke kan vise til en sammenhengende yrkeskarriere.

 

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med:

Silje Eek Guttormsen

Direktør

silje.guttormsen@falck.no


Bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater vil kunne foretas. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Fordeler hos oss

Helse
Vi skaper bedre helse i norsk arbeidsliv gjennom å levere et bredt tjenestetilbud innen både bedrifts- og spesialisthelse.
Karrieretjenester
Vi er en lagspiller innen arbeid og helse som tilbyr et stort spekter av målrettede veiledningstjenester til arbeidssøkere og sykmeldte arbeidstakere.

Falck Norge AS

Falck leverer helse- og karrieretjenester over hele Norge

Falck har et landsdekkende tilbud innen bedriftshelsetjenester, spesialisthelsetjenester, helseformidling og arbeidsmarkedstjenester. Vårt hovedmål er å bistå våre kunder med tjenester som skaper synlige, målbare og vedvarende forbedringer i den enkeltes helse og arbeidsdeltakelse. Med vår kompetanse og innsats øker vi menneskers arbeidsevne, mestring og livskvalitet.


Om våre helsetjenester

Vårt dyktige og engasjerte helsepersonell jobber tverrfaglig for å ivareta kunders og pasienters helhetlige helsesituasjon. Disse ekspertene innen bedrifts- og spesialisthelse utgjør et av Norges største fagmiljøer innen arbeidshelse. Vi tilbyr også helsetjenester til privatpersoner gjennom medisinske klinikker og har et bredt, nasjonalt treningstilbud. Å styrke forutsetningene for god helse i befolkningen og norsk arbeidsliv er et viktig steg på veien til et mer bærekraftig samfunn.


Om våre karrieretjenester

Med NAV som vår største kunde, jobber våre dyktige karriereveiledere over hele Norge med å få stadig flere ut i arbeid de både trives i og lykkes med. Økt mestring og bedre livskvalitet er viktige stikkord for oss i dette arbeidet. Vi brenner for å øke arbeidsdeltakelsen og livskvaliteten hos det norske folk, og på den måten bidra til et mer bære kraftig samfunn.