Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Produksjonsoperatør Fiskå

Vi søker nå etter flere produksjonsoperatører!
Søk snarest

Fiskå Mølle er et anerkjent og godt etablert selskap hvor vi legger stor vekt på at skape et trygt og godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Nå har vi behov for flere dyktige folk, og søker etter produksjonsoperatører ved vår mølle på Fiskå.


Ansvarsområder:

- Utføre variert produksjonsarbeid

- Lasting og lossing av varer

- Renhold av produksjonsområdet

- Enklere vedlikeholdsarbeid


Kvalifikasjoner:

- Erfaring fra produksjon eller industri

- Evne til å jobbe selvstendig samt gode samarbeidsevner

- Fleksibilitet og sterk lagånd verdsettes høyt

- Fordelaktig med trucksertifikat, men ikke et krav

- Arbeidsspråk er norsk


Hva vi tilbyr:

- En variert jobb i et godt etablert selskap

- Fast ansettelse i heltidstilling med skiftarbeid

- Et positivt arbeidsmiljø hvor trivsel står i fokus


Hvorfor søke hos oss?

Hos Fiskå Mølle får du muligheten til å være en del av en arbeidsplass som verdsetter ditt bidrag. Vår lange erfaring i bransjen sikrer at du blir en del av noe større, der det å produsere gode produkter for bonden er i sentrum.


Hvis du trives i et hektisk miljø, liker varierte arbeidsoppgaver, og ønsker å være del av en solid bedrift, vil vi gjerne høre fra deg! Send inn din søknad via våre nettsider eller kontakt oss direkte for mer informasjon om stillingen.


Vi ser frem til å motta din søknad!

FISKÅ MØLLE

Fiskå Mølle AS er landets største private kraftfôrprodusent med en omsetning på 2,7 milliarder kroner. Vi har ti produksjonsanlegg for kraftfôr i ulike deler av landet. I tillegg har vi en utstrakt handel med norsk korn gjennom egne og samarbeidende kornmottak. Vi har over flere år hatt en sterk vekst, og jobber for å fortsette denne utviklingen. 


Vi jobber på lag med bonden for å få mest ut av produksjonen på hver enkelt gård – med solid fagkunnskap og kraftfôr skreddersydd etter nyeste forskning. Over 200 ansatte over hele landet står på for bonden hver dag – for vi vet at ingenting kommer av seg selv.

 

Som vi alltid har sagt på Fiskå: Godt gjort er bedre enn godt sagt!