Etne, Norge

Medarbeider produksjon/vedlikehald

Ledig stilling på Fiskå Mølle Etne
01.10.2024

Vi søker etter vikar med mulighet for fast stilling, til vår produksjonsavdeling ved vårt anlegg på Tongane i Etne.

Arbeidsoppgåver vil vera prosesstyring og vedlikehald av produksjonsutstyr og anlegg.

Du er sjølvstendig, ansvarsbevisst, praktisk og løysningsorientert, behersker norsk munnleg og skrifleg. Utdanning eller erfaring innan elektro eller mekanisk fag er ønskeleg men ikkje avgjerande.

Vi kan tilby ei sjølvstending og variert stilling i eit godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Gode pensjons- og forsikringsordningar.

Stillinga inngår i skiftordning ved bedrifta.

Fleire opplysningar om stillinga får du ved å kontakta produksjonsleiar Jarle Madsen på tlf 924 94 326 eller dagleg leiar Tom Hardeland på tlf 53 77 13 70/ 976 59 447

FISKÅ MØLLE

Fiskå Mølle AS er landets største private kraftfôrprodusent med en omsetning på 2,7 milliarder kroner. Vi har ti produksjonsanlegg for kraftfôr i ulike deler av landet. I tillegg har vi en utstrakt handel med norsk korn gjennom egne og samarbeidende kornmottak. Vi har over flere år hatt en sterk vekst, og jobber for å fortsette denne utviklingen. 


Vi jobber på lag med bonden for å få mest ut av produksjonen på hver enkelt gård – med solid fagkunnskap og kraftfôr skreddersydd etter nyeste forskning. Over 200 ansatte over hele landet står på for bonden hver dag – for vi vet at ingenting kommer av seg selv.

 

Som vi alltid har sagt på Fiskå: Godt gjort er bedre enn godt sagt!